Fostul star al lui Arsenal a ajuns în stare gravă la spital, după ce și-a pierdut subit cunoștința

Kristoffer Olsson Arsenal Fotbal intern Kristoffer Olsson / Imago Images
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 27 Februarie 2024, 13:09
Data actualizarii: Marti 27 Februarie 2024, 18:59

Kristoffer Olsson, mijlocaşul suedez care s-a format la Arsenal, a fost conectat la aparate de respiraţie artificială, după ce şi-a pierdut cunoştinţa în timp ce se afla acasă. Jucătorul de 28 de ani suferă de o leziune cerebrală acută.

Într-un comunicat publicat marţi, clubul danez Midtjylland a dat veşti despre Kristoffer Olsson, care a lipsit de la ultimele două meciuri ale echipei sale.

Internaţionalul suedez, care s-a antrenat la Arsenal, "şi-a pierdut cunoştinţa acasă marţi, 20 februarie, şi a fost transferat la Spitalul Universitar din Aarhus, unde este internat şi conectat la un aparat respirator".

  • Kristoffer Olsson / Imago Images

Kristoffer Olsson îmbrăcat în trecut tricoul lui Arsenal

"Kristoffer Olsson suferă de o boală cerebrală aparent acută, care nu este cauzată de nici o autoagresiune sau de factori externi. O echipă de experţi medicali danezi de top lucrează în prezent din greu pentru a stabili un diagnostic şi pentru a pune în aplicare tratamentul adecvat", a precizat clubul danez.

În vârstă de 28 de ani, mijlocaşul a jucat un meci pentru Gunners în 2013, înainte de a fi împrumutat la Midtjylland, apoi a trecut în Suedia (AIK), Rusia (Krasnodar) şi, în cele din urmă, în Belgia (Anderlecht), înainte de a reveni în Superligaen.

El are 47 de selecţii pentru Suedia, evoluând inclusiv la Euro 2021.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!