E oficial! CS U Craiova isi schimba denumirea: Cum se va numi echipa incepand de sezonul urmator

E oficial! CS U Craiova isi schimba denumirea: Cum se va numi echipa incepand de sezonul urmator

FRF anunta ca CS U Craiova isi schimba denumirea, decizia fiind adoptata cu unaniminate de voturi. 

Federatia Romana de Fotbal a anuntat ca CS U Craiova isi schimba denumirea in U CRAIOVA 1948 CLUB SPORTIV SA.

"In conformitate cu dispozitiile art. 28 alin. 4 si art. 49 din Statutul Federatiei Romane de Fotbal, Comitetul de Urgenta compus din Razvan Burleanu - presedinte FRF, Gino Iorgulescu - prim-vicepresedinte FRF, Octavian Goga - vicepresedinte FRF, cu unanimitate de voturi:

Avand in vedere solicitarea LPF inregistrata la FRF sub nr. 2775 din 20.06.2018, precum si cererea formulata de CS U Craiova SA la data de 11.06.2018, cerere insotita de toate documentele prevazute de art. 2 din Regulamentul de Organizare a Activitatii Fotbalistice (inclusiv Certificatul de Identitate Sportiva continand mentiunea privind schimbarea denumirii), avand in vedere Referatul Departamentului Juridic al FRF si luand in considerare acordul membrilor Comitetului Executiv al FRF:

Aproba, in temeiul art. 2 din Regulamentul de Organizare a Activitatii Fotbalistice schimbarea denumirii clubului CLUB SPORTIV U CRAIOVA SA in U CRAIOVA 1948 CLUB SPORTIV SA", se arata in comunicatul publicat de Federatia Romana de Fotbal.   

VIDEO PROTVPLUS.RO

Municipiul București va fi modernizat. Capitala va avea zece mari căi de acces
BRAT
Modifică setările cookies