Fotbal intern

E oficial! CS U Craiova isi schimba denumirea: Cum se va numi echipa incepand de sezonul urmator

FRF anunta ca CS U Craiova isi schimba denumirea, decizia fiind adoptata cu unaniminate de voturi. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 22 Iunie 2018, 17:19
Data actualizarii: Vineri 22 Iunie 2018, 17:23

Federatia Romana de Fotbal a anuntat ca CS U Craiova isi schimba denumirea in U CRAIOVA 1948 CLUB SPORTIV SA.

"In conformitate cu dispozitiile art. 28 alin. 4 si art. 49 din Statutul Federatiei Romane de Fotbal, Comitetul de Urgenta compus din Razvan Burleanu - presedinte FRF, Gino Iorgulescu - prim-vicepresedinte FRF, Octavian Goga - vicepresedinte FRF, cu unanimitate de voturi:

Avand in vedere solicitarea LPF inregistrata la FRF sub nr. 2775 din 20.06.2018, precum si cererea formulata de CS U Craiova SA la data de 11.06.2018, cerere insotita de toate documentele prevazute de art. 2 din Regulamentul de Organizare a Activitatii Fotbalistice (inclusiv Certificatul de Identitate Sportiva continand mentiunea privind schimbarea denumirii), avand in vedere Referatul Departamentului Juridic al FRF si luand in considerare acordul membrilor Comitetului Executiv al FRF:

Aproba, in temeiul art. 2 din Regulamentul de Organizare a Activitatii Fotbalistice schimbarea denumirii clubului CLUB SPORTIV U CRAIOVA SA in U CRAIOVA 1948 CLUB SPORTIV SA", se arata in comunicatul publicat de Federatia Romana de Fotbal.   

Modifică setările cookies