Dinamo Kiev cfr cluj - dinamo kiev FCSB Mircea Lucescu Fotbal intern

VIDEO Dinamo Kiev nu va mai juca împotriva FCSB-ului și se va duela cu o altă echipă din Liga 1

Dinamo Kiev va juca un amical în România, dar nu cu FCSB, așa cum era, inițial, stabilit. Partida ar fi urmat să se joace pe stadionul ”Arcul de Triumf” din București.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 12 Aprilie 2022, 20:27
Data actualizarii: Marti 12 Aprilie 2022, 20:32

Pe 20 aprilie, data inițială a amicalului dintre FCSB și Dinamo Kiev, echipa lui Mircea Lucescu va juca în compania campioanei CFR Cluj! Cel mai probabil, meciul se va disputa în Gruia. 

„Luni seară am fost sunați de reprezentanții lui Dinamo Kiev. Aceștia ne-au solicitat dacă suntem de acord să facem cu ei un meci amical pe 20 aprilie. 

Am vorbit cu Dan Petrescu, a fost și el de acord, având în vedere că e vorba de Mircea Lucescu și de un meci caritabil. Toate fondurile urmează să fie donate pentru refugiații ucraineni din zona Clujului. 

Știam și noi că urmau să joace cu FCSB, nu știm de ce și-au schimbat planul. Meciul va fi pe stadionul nostru, la Cluj, pe 20 aprilie”, a spus Cristi Balaj, pentru GSP.ro.

VIDEO - Dinamo Kiev va juca împotriva celor de la CFR Cluj

Dinamo Kiev, turneu amical în scopuri caritabile!

„Sunt niște meciuri umanitare, în mare parte. Se strâng fonduri pentru copii, în general pentru ei, pentru refugiați. Barcelona și Real Madrid se pare că nu pot face meciuri amiciale din cauza restricției UEFA legate de SuperLigă”, a declarat Mircea Lucescu la plecarea din țară. 

Borussia Dortmund și Dinamo Zagreb sunt echipele cu care Dinamo Kiev urmează să mai joace meciuri amicale. 

Modifică setările cookies