Basarab Panduru îi dă speranțe lui Valeriu Iftime: „Dacă nu era FCSB, la cum a jucat, Botoșani bătea pe oricine!”

Basarab Panduru FC Botosani Valeriu Iftimie Fotbal intern Jovan Markovic și Basarab Panduru
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 11 Octombrie 2023, 09:51
Data actualizarii: Miercuri 11 Octombrie 2023, 09:57

Botoșani ocupă ultima poziție în clasamentul Superligii, iar multe voci dau gruparea moldavă ca și retrogradată în liga secundă.

Basarab Panduru este însă de altă părere și a subliniat faptul că FC Botoșani a arătat la ultimul meci disputat în Superliga, 0-1, cu FCSB, a arătat că „nu este foarte slabă”.

Panduru este convins că dacă moldovenii vor avea evoluții similare cu cea din meciul cu FCSB, inevitabil va veni și prima victorie din Superliga, FC Botoșani fiind, în momentul de față, singur achipă care n-a câștigat niciun meci până acum.

„Botoşani nu a părut că este foarte slabă, mai ales în repriza a doua. Nu a părut că a fost o echipă care nu a câştigat niciun meci sezonul ăsta. Dacă era orice alt adversar, l-ar fi bătut fără probleme. Dar a fost FCSB-ul şi a jucat prudent, cu frică. 

Mi-a plăcut cum a jucat Botoşaniul, mai degrabă nu mi-a plăcut FCSB, că nu a arătat aşa cum ar fi trebuit, dar a câştigat punctele şi asta e cel mai important pentru ei”, a spus Basarab Panduru, potrivit OrangeSport.

FC Botoșani joacă etapa următoare pe terenul lui Sepsi OSK, luni (23.10.2023), de la ora 18:00.

Valeriu Iftime nu vrea să audă de liga secundă

După înfrângerea cu FSCB, Valeriu Iftime a transmis din nou că va părăsi clubul FC Botoșani în cazul în care va retrograda.

„Da! 200% (n.r - se retrage)! Vă rog să spuneţi peste tot! Dacă eu continui în Liga 2, sunt altfel de om. Eu fac toate eforturile. Văd ce se întâmplă până în iarnă, în astea 5 etape, ca în iarnă să văd ce întăriri pot să fac ca să mă pot lupta cu cele 4-5 echipe din zona asta.

(n.r - de ce vă retrageți?) Că nu mai pot! Eu nu trăiesc din fotbal! Am făcut asta din pasiune, apoi am intrat într-o responsabilitate socială faţă de oamenii din judeţ. Nu simt eforturi din partea nimănui din acest judeţ. Mă refer la stadion, lucruri care ţin de academie. Nu e interes local aici”, a spus Valeriu Iftime, potrivit Fanatik.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!