Viitorul lui Dennis Man în Italia, sub semnul întrebării: ”Cerințe exorbitante! Sunt presiuni din partea altor cluburi!”

Dennis Man Parma Fotbal extern Dennis Man / Foto: Imago
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 19 Mai 2024, 20:08
Data actualizarii: Duminica 19 Mai 2024, 20:08

Dennis Man a declarat că vrea să îmbrace tricoul Parmei și în Serie A, însă contractul fotbalistului va expira în vara anului 2025, iar, deocamdată, cele două părți nu au ajuns la un acord pentru prelungirea înțelegerii.

Din acest motiv, italienii au început să își pună semne de întrebare cu privire la prelungirea contractului lui Dennis Man la Parma.

Italienii se tem că Dennis Man nu va semna prelungirea contractului cu Parma

Prelungirea contractului lui Dennis Man este o necunoscută”, au titrat italienii de la Sport Parma.

Jurnaliștii italieni au analizat situația contractuală a lui Dennis Man și au remarcat că, deocamdată, discuțiile cu privire la o nouă înțelegere nu au avansat.

Motivul principal ar fi cerințele uriașe ale fotbalistului, dar și faptul că internaționalul român ar fi dorit la niște cluburi importante din fotbalul german și cel spaniol. Cel mai probabil este vorba despre Borussia Dortmund și Atletico Madrid, despre care s-a scris în trecut că îl doresc pe internaționalul român.

Veștile apărute din partea anturajului lui Dennis Man arată clar faptul că situația sa stagnează. Reînnoirea contractului său nu este încă o certitudine, chiar dacă înțelegerea va expira în 2025.

Îndoieli și confuzie, dar și cerințe exorbitante și declarațiile făcute de agentul său Victor Becali așază un semn de întrebare asupra viitorul fotbalistului, care în acest moment se află în România și va fi la EURO 2024 în această vară.

Dorința Parmei este ca Man să semneze un nou contract, pentru a nu risca să îl piardă gratis anul viitor (lucru valabil și în cazul lui Mihăilă).

În acest moment, nu s-a ajuns la un acord din punct de vedere financiar. Se pare că fotbalistul a cerut un salariu de aproximativ două milioane de euro pe sezon pentru următorii trei ani. Ar exista și o presiune din partea unor cluburi din Spania și Germania care îl urmăresc atent pe Man, gata să profite în cazul în care fotbalistul nu își va prelungi contractul cu Parma”, au scris jurnaliștii italieni.

Dennis Man, sezon de vis cu Parma

Dennis Man a avut un sezon foarte bun alături de Parma. ”Cruciații” au promovat în Serie A, după ce au încheiat sezonul pe primul loc în Serie B, cu 76 de puncte.

  • În această stagiune, Dennis Man a marcat 13 goluri și a contribuit decisiv în șapte rânduri.

  • 6,5 milioane de euro este cota de piață a lui Dennis Man, potrivit Transfermarkt.
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!