Dinamo Kiev Mircea Lucescu Sporting stadion rapid UEFA Youth League Fotbal extern

UEFA anunță: Dinamo Kiev - Sporting se joacă în Giulești! Când a fost programat meciul din Youth League

UEFA a anunțat că meciul dintre Dinamo Kiev U19 și Sporting U19, contând pentru optimile de finală ale Youth League, se va disputa la București, pe noul stadion din Giulești.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 01 Aprilie 2022, 21:54
Data actualizarii: Vineri 01 Aprilie 2022, 21:54

Partida găzduită pe noua arenă a Rapidului a fost programată pentru joi, 7 aprilie, de la ora 15:00.

Dinamo Kiev - Sporting se joacă în Giulești

Obligată să își amâne meciurile din cauza războiului din Ucraina, Dinamo Kiev va întâlni o altă echipă din Portugalia, Benfica, în sferturile de finală ale UEFA Youth League, în cazul în care va trece de Sporting Lisabona.

Mircea Lucescu, antrenorul echipei de seniori a lui Dinamo Kiev, anunța încă de la inaugurarea noului stadion al Rapidului planul ucrainenilor.

"Pe acest stadion se va juca pe 7 aprilie meciul Dinamo Kiev contra lui Sporting Lisabona. Trebuia să se dispute pe 1 martie, dar din cauza războiului nu s-a putut disputa.

Până la urmă, UEFA a înțeles că nu poate elimina această echipă din competiție, mai ales că obținuse rezultate foarte bune. Calificarea a fost meritată. Li s-a permis de către conducerea Ucrainei să iasă, pentru a juca acest meci, după care se vor întoarce", declara Mircea Lucescu.

Prima echipă a lui Dinamo Kiev a sosit astăzi în România, unde se va pregăti pentru "amicalele pentru pace", contra lui FCSB, Barcelona, PSG, Milan sau Ajax.

Modifică setările cookies