FC Sfantul Gheorghe Petrocub Hincesti Republica Moldova Sheriff Tiraspol super liga Fotbal extern

Te duci la meci în Super Liga și câștigi un apartament! Ce echipă își premiază suporterii care vin pe stadion

FC Sfântul Gheorghe, formație din campionatul Republicii Moldova, a făcut anunțul pe pagina oficială de Facebook a clubului.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 05 August 2022, 12:01
Data actualizarii: Vineri 05 August 2022, 12:03

Clubul FC Sfântul Gheorghe, echipă din Super Liga, campionatul Republicii Moldova, a anunțat că ”la finalul sezonului 2022-2023, unul dintre suporterii care vor fi prezenți în tribune la meciurile „Sfinților” de acasă va câștiga, în cadrul unei tombole, un apartament”.

”Cum poți participa? Ei bine, foarte simplu. Cumpără un bilet, vino la meciurile noastre de acasă și (...) la ultimul meci de pe teren propriu pe care-l vom juca în actuala stagiune va fi organizată o tombolă în care vor fi toate biletele adunate de-a lungul sezonului. 

Debut de foc pentru FC Sfântul Gheorghe: cu vicecampioana și campioana în primele două etape

Doar unul dintre acesta va fi și câștigător. Deci, cu cât mai multe prezențe în tribune, cu atât mai multe șanse de câștig”, a explicat gruparea din Suruceni pe pagina oficială de Facebook.

FC Sfântul Gheorghe a debutat duminica trecută în noua ediție de Super Liga cu o victorie în deplasare, 2-0 la vicecampioana Petrocub Hîncești, performera din turul 2 preliminar din Conference League, iar primul meci pe teren propriu îl are sâmbătă, cu campioana Sheriff Tiraspol.

Foto: FC Sfântul Gheorghe 

Modifică setările cookies