Fotbal extern

Surprize la Cupa Asiei! Irakul a castigat razboiul cu Iranul, Emiratele Arabe Unite au eliminat Japonia dupa o PANENKA magica! Cum vor arata semifinalele

•Surprize mari inregistrate in aceasta dimineata in sferturile de finala ale Cupei Asiei, acolo unde Irak si Emiratele Arabe Unite au reusit sa treaca de Iran si Japonia
•Cele doua state se vor duela cu Australia si Coreea de Sud in faza semifinale

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 23 Ianuarie 2015, 14:51
Data actualizarii: Vineri 23 Ianuarie 2015, 15:12

Meciuri cu adevarat nebune in sferturile de finala ale Cupei Asiei. Dupa ce Coreea de Sud si Australia au reusit sa se califice fara mari emotii in dauna Chinei si a Uzbekistanului, nationalele din Irak si Emiratele Arabe Unite au produs marile surprize.

Irak a eliminat in aceasta dimineata marea rivala Iran, dupa ce s-a ajuns la penalty-uri. Scorul in timpul regulamentar a fost 1-1, iar dupa prelungiri tabela arata 3-3. Irakienii si iranienii au executat 16 lovituri de la 11 metri. Iranienii au ratat de doua ori, iar Salam Shakir a declansat nebunia printre fanii din Irak.

De cealalta parte, nationala Emiratelor Arabe a reusit sa elimine Japonia lui Javier Aguirre. Reprezentantii UAE au castigat tot dupa loviturile de la 11 metri, acestia profitand de ratarile lui Keisuke Honda si Shinji Kagawa.

Din sfertul UAE - Japonia a venit si cel mai tare penalty, Omar Abdulrahman reusind o panenka de zile mari cu care l-a invins fara probleme pe Kawashima.

CLICK AICI PENTRU REZUMATUL VIDEO AL PARTIDEI DINTRE JAPONIA SI EMIRATELE ARABE

In semifinale, Emiratele Arabe se vor duela cu Australia, in timp ce Irakul va intalni Coreea de Sud. Meciurile vor avea loc luni si marti, pe 26 si 27 ianuarie.

Modifică setările cookies