Fotbal extern

”Ne insultă țara pe la spate!”. Primele critici pentru Șumudică, după ce s-a întors în Turcia

Marius Șumudică s-a întors în Turcia, unde a preluat-o pe Yeni Malatyaspor, și are deja primele probleme. Este atacat de fostul său translator de la Gaziantep, Oğuzhan Erdoğmuș.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 11 Octombrie 2021, 08:53
Data actualizarii: Luni 11 Octombrie 2021, 08:56

Erdoğmuș spune că Șumudică îi insultă pe turci ”pe la spate”, chiar dacă, în fața camerelor, a avut doar cuvinte de laudă pentru ”a doua sa țară”. Șumudică a pierdut primul test ca antrenor al lui Malatyaspor, chiar în fața celor de la Gaziantep, scor 0-1, într-un meci amical.

Primele probleme pentru Șumudică, după întoarcerea în Turcia

"El spune constant în faţa presei 'Turcia e a doua mea ţară', dar ne insultă ţara pe la spate. Când ne-am dus la o conferinţă de presă, un colaborator mi-a spus 'Ai grijă, fiule. El plânge, dar minte'. Când a spus asta, am râs. Puteţi să vedeţi şi în imagini.

Ai fugit din ţara noastră când pandemia de Covid-19 a început, apoi ai revenit. Nu ai găsit un loc de muncă în Turcia. Totul ţi-a fost adus în cameră, de la covoare, draperii, TV, la cuptor cu microunde. Masa ta era pregătită la club", a spus Oğuzhan Erdoğmuș, potrivit Yenisafak.

Șumudică are planuri mari cu noua sa echipă, cu care vrea să se bată pentru primele opt locuri. Acum, Malatyaspor este pe loc retrogradabil. 

”Am urmărit Superliga turcă și când eram în România. Știu ce potențial are echipa, voi da totul pentru acest club. Eu nu am venit aici doar ca să reușesc salvarea de la retrogradare. Sezonul viitor, voi avea o echipă care se va bate pentru primele 8 locuri”, a spus Șumudică.  

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies