Lovitură pentru FIFA! Carlo Ancelotti a explicat de ce Real Madrid nu va participa la Club World Cup

Carlo Ancelotti Club World Cup FIFA Real Madrid Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 10 Iunie 2024, 11:33
Data actualizarii: Luni 10 Iunie 2024, 13:32

Câștigătoare a trofeului UEFA Champions League, Real Madrid nu va refuza sezonul viitor la Club World Cup.

Carlo Ancelotti a explicat că echipa nu va participa vara viitoare, la competiția internațională organizată de FIFA. 

Club World Cup va avea loc în Statele Unite, la finalul sezonului următor, unde vor fi invitate 32 de echipe din toată lumea, în funcție de anumite criterii. 

"FIFA uită că mai multe formații nu vor participa la noua competiție. Un singur meci al lui Real Madrid valorează 20 de milioane de dolari, iar FIFA vrea să ne dea această sumă pentru întreaga competiție. Vom refuza invitația", a declarat Carlo Ancelotti, potrivit Il Giornale. 

Carlo Ancelotti blochează plecarea lui Dani Ceballos

Dani Ceballos și-ar dori să primească mai multe șanse, motiv pentru care a cerut să fie lăsat să plece la altă echipă. Numai că antrenorul italian nu e de acord cu acest lucru! Potrivit Football Espana, retragerea lui Toni Kroos (34 de ani) a complicat lucrurile pentru Real Madrid.

Carlo Ancelotti a sperat până în ultimul moment că Toni Kroos va semna prelungirea contractului, dar asta nu s-a întâmplat. Mijlocașul se va retrage definitiv din fotbal după ce va participa cu naționala Germaniei la EURO 2024. Meciurile de la turneul final vor putea fi urmărite în direct pe Pro TV, Pro Arena și VOYO.

Din acest motiv, Carlo Ancelotti i-ar fi transmis lui Dani Ceballos că Real Madrid nu poate pierde acum încă un mijlocaș. Astfel, ibericul ar putea fi păstrat pe post de rezervă și în sezonul următor.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!