Lionel Messi, "OUT" de la Copa America! Ce s-a întâmplat

Lionel Messi Argentina copa america Fotbal extern Lionel Messi, în meciul Argentina - Uruguay/sursa foto: Getty
Ionuț Stoica
Data publicarii: Miercuri 26 Iunie 2024, 12:57
Data actualizarii: Miercuri 26 Iunie 2024, 12:57

Lionel Messi, căpitanul selecționatei Argentinei, s-a accidentat în al doilea meci de la Copa America împotriva selecționatei din Chile, încheiat cu scorul de 1-0 în favoarea echipei sale. 

Messi a acuzat o problemă medicală la nivelul ischiogambierului drept după un fault al unui adversar și a avut nevoie de îngrijiri medicale pe teren. 

Deși a reușit să termine partida, 'La Pulga' a declarat că a simțit o jenă și speră să nu fie nimic grav. În plus, Messi a menționat că a avut febră și dureri în gât în ultimele zile.

  • Lionel Messi, campion mondial cu Argentina în 2022 / Foto: Getty Images

"Am simţit o jenă la nivelul ischiogambierului drept. Mă deranjează puţin, dar am reuşit să termin partida, aşa că sper să nu fie nimic grav. Vom vedea”, a declarat Lionel Messi la sfârșitul partidei.

Datorită acestei accidentări, prezența sa în ultimul meci din grupe împotriva Peru este incertă. 

Argentina, care este deținătoarea trofeului Copa America, și-a asigurat deja calificarea în sferturile de finală cu această victorie, având 6 puncte după primele două jocuri.

Clasamentul Grupei A arată astfel:

  • 1. Argentina - 6 puncte
  • 2. Canada - 3 puncte
  • 3. Chile - 1 punct
  • 4. Peru - 1 punct

Lionel Messi: "El este cel mai bun din istorie"

În ciuda statutului său legendar, Messi a mărturisit cu umilință admirația sa pentru Michael Jordan. Superstarul argentinian a evidențiat cât de impresionat a fost de ledenda din NBA după ce a vizionat popularul serial de pe Netflix, 'The Last Dance'.

"Pe plan sportiv, mi se pare cel mai bun din istorie", a declarat Messi, citat de NBA Central.

"După ce am văzut serialul despre el și am aflat mai multe... e uimitor. Asta m-a făcut să învăț mai multe despre ce a fost el, și e păcat că nu am putut trăi acea perioadă, să-l văd în direct. Mi-ar fi plăcut foarte mult", a adăugat "La Pulga".

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!