FOTO Decizia luată de Cristiano Ronaldo după EURO 2024! Georgina l-a dat de gol

Cristiano Ronaldo EURO 2024 Georgina Rodriguez Portugalia EURO 2024 Cristiano Ronaldo / Sursă: Getty Images
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 08 Iulie 2024, 23:15
Data actualizarii: Luni 08 Iulie 2024, 23:14

Portugalia a fost eliminată de la EURO 2024, după ce a fost învinsă la penalty-uri de Franța, scor 4-5 la penalty-uri, după 0-0 la finalul a 120 de minute. Turneul e LIVE pe Pro TV și VOYO.

Legenda Cristiano Ronaldo a evoluat în carieră la șase ediții ale Campionatului European, iar aceasta a fost prima la care nu a reușit să marcheze. În total, a prins 30 de apariții la turneul final, reușind să înscrie de 14 ori și să ofere 10 pase decisive. EURO 2024 a fost ultima ediție de turneu final european pentru starul lusitan.

Portugalia a ratat calificarea în semifinalele de la EURO 2024, după ce a fost învinsă la loviturile de departajare, de Franța, scor 3-5. ”Cocoșii galici” şi-au luat astfel revanşa pentru finala pierdută la EURO 2016, pe teren propriu, în faţa Portugaliei.

  • Cristiano Ronaldo / Sursă: Getty Images

Ronaldo a plecat în vacanță după EURO 2024

Acum, Ronaldo a luat decizia să meargă în vacanță după turneul din Germania, pentru a se relaxa și a uita supărarea afișată imediat după întâlnirea cu Franța, chiar pe teren, după loviturile de departajare.

Georgina a postat pe Instagram mai multe ”story”-uri în care apărea Cristiano Ronaldo, care stă alături de familie în aceste zile, acasă.

”Ne-am dorit mai mult, meritam mai mult, pentru noi, pentru fiecare dintre voi, pentru Portugalia.

Suntem recunoscători pentru tot ce ne-ați oferit și pentru tot ceea ce am obținut până acum

Pe teren și în afara lui, sunt sigur că această moștenire va fi onorată și vom continua să construim împreună”, a scris Cristiano Ronaldo pe rețelele sociale, după ce Portugalia a fost eliminată de la Campionatul European.

 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!