Demersul făcut de Paul Pogba, după ce a fost prins dopat! Cum încearcă să scape de suspendare

Paul Pogba Juventus Torino Serie A Fotbal extern Paul Pogba
Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Joi 14 Septembrie 2023, 22:38
Data actualizarii: Joi 14 Septembrie 2023, 22:41

Paul Pogba (30 de ani) a început demersurile pentru a scăpa de suspendarea provizorie.

Internaţionalul francez al lui Juventus Torino, Paul Pogba, suspendat provizoriu după ce a făcut obiectul unui test antidoping pozitiv la testosteron, a cerut o contraexpertiză.

Agenţia italiană antidoping (NADO) l-a notificat luni pe Pogba despre testul său pozitiv, iar acesta a avut la dispoziţie cinci zile lucrătoare pentru a solicita testarea unei probe B.

Potrivit presei italiene, rezultatul celui de-al doilea test ar trebui să fie cunoscut pe 20 septembrie.

Paul Pogba, suspendat pentru dopaj

În urmă cu două zile, agentul mijlocaşului francez, Rafaela Pimienta, a respins acuzaţiile de dopaj la adresa fotbalistului echipei Juventus Torino, suspendat provizoriu de Tribunalul naţional antidoping din Italia, după un test pozitiv la testosteron.

Pogba, 30 ani, a fost depistat pozitiv la testosteron după meciul cu Udinese (3-0), disputat pe 20 august şi în care a fost rezervă neutilizată. Jucătorul urmează să fie supus unei contraexpertize şi dacă aceasta este de asemenea pozitivă, Pogba riscă până la patru ani de suspendare.

Pimienta a precizat într-un comunicat pentru Sky Sports că se aşteaptă rezultatul contraexpertizei şi până atunci nu se pot face prea multe comentarii: „Ceea ce se poate spune cu siguranţă este că Paul Pogba nu a vrut niciodată să încalce regulile”.

Internaţionalul francez a revenit la Juventus în vara anului 2022, gratis de la Manchester United, dar a jucat foarte puţin în sezonul trecut din cauza accidentărilor, ratând şi Cupa Mondială din Qatar din acelaşi motiv.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!