"Cum poate cineva sa spuna ca n-am avut rivali?" Mesajul fabulos al lui Diego Maradona pentru Gica Hagi! "Respectul meu"

"Cum poate cineva sa spuna ca n-am avut rivali?" Mesajul fabulos al lui Diego Maradona pentru Gica Hagi! "Respectul meu"

Maradona si-a adus aminte de marii rivali din cariera sa.

Diego Maradona a surprins pe toata lumea cu o fotografie publicata pe pagina sa de Facebook. Fostul mare international argentinian si-a adus aminte de marii rivali din cariera sa. Printre acestia se regaseste si "regele" fotbalului romanesc, Gica Hagi.

"Cum poate cineva sa spuna ca n-am avut rivali la vremea mea? Am jucat impotriva acestor giganti: Baggio, VanBasten, Valderrama, Matthaus, Hagi, Stoichkov, Laudrup, Prosinecki, Romario, Futre, Gullit, Scifo, Bochini, Robson, Mágico González, Francescoli, Kempes, Antognoni, Cubillas, Rummenigge, Platini, Zico, Keegan si multi altii. Respectul meu pentru toti", a fost mesajul lui Maradona, insotit de o fotografie a tuturor marilor fotbalisti de la acea vreme.

Maradona l-a intalnit pe Gica Hagi in meciul Romania - Argentina, scor 11, din grupele Campionatului Mondial din 1990. Cei doi s-au faultat pe intreaga durata a jocului.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Vlad Voiculescu pregătește o listă a „medicamentelor esențiale” printr-un ordin de ministru
BRAT

Modifică setările cookies