Calificarile pentru Mondialul din 2018 au inceput cu 1191 de zile inainte! Primul meci s-a disputat intr-o doua nationale OBSCURE

Calificarile pentru Mondialul din 2018 au inceput cu 1191 de zile inainte! Primul meci s-a disputat intr-o doua nationale OBSCURE

Au mai ramas mai bine de 3 ani pana la startul Campionatului Mondial din 2018, care va avea loc in Rusia, dar calificarile au inceput deja! Primul meci s-a jucat in indepartata Asiei, intre doua nationale obscure!

Nationala Mongoliei si cea a Timorului de Est au avut onoarea de a deschide drumul catre Campionatul Mondial de fotbal din 2018! Meciul dintre cele doua a avut loc in aceasta dimineata, iar Timorul de Est a reusit sa isi adjudece victoria, dupa un 4-1 sec.

Pana la debutul Mondialului din 2018 au mai ramas mai bine de 3 ani. Mai exact - 1191 de zile, dar nationalele din Asia isi fac deja griji in privinta calificarii, in timp ce echipele de pe continentul European inca lupta pentru EURO 2016.

Nationala Timorului de Est, antrenata de italianul Davide Ballardini, fost tehnician la Bologna, Palermo, Lazio, Genoa sau Cagliari, a castigat cu 4-1 meciul cu Mongolia, la care au asistat circa patru mii de suporteri. Din nationala statului cu putin peste 1 milion de locuitor fac parte fotbalisti care joaca pentru echipe din Iran, Thailanda, Indonesia si Emiratele Arabe.

In Europa, calificarile pentru Mondialul din 2018 vor incepe abia in toamna anului viitor.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Mărturia unui pacient cu Covid-19: „Îi auzeai cum se chinuie să resusciteze”
BRAT