Formula 1 Lewis Hamilton Mercedes F 1

Lewis Hamilton ar putea să fie pe modul ”on the go”! Britanicul nu este sigur de viitorul său în Marele Circ

Cel mai titrat pilot din istoria Mercedes ar putea renunța la contractul semnat cu echipa germană.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 07 Septembrie 2023, 21:46
Data actualizarii: Joi 07 Septembrie 2023, 21:56
Din articol

Britanicul de 38 de ani este deținătorul recordului de cele mai multe titluri de Formula 1 câștigate, la egalitate cu germanul Michael Schumacher, ambii având câte 7 trofee în palmares.

Cel mai titrat pilot al noii ere hibrid vânează cel de-al optulea campionat, declarând că ”nu am avut niciodată o foame mai mare pentru trofee!”, însă nu garantează că va mai petrece mult timp pe circuit: "Deciziile mele se pot schimba oricând.”

Hamilton este de părere că până în 2025 poate opri dominația lui Max Verstappen și a echipei Red Bull, care se apropie de al treilea titlu consecutiv. Olandezul Verstappen conduce detașat clasamentul piloților având 364 de puncte, cu 145 de puncte mai multe decât colegul său, mexicanul Sergio Perez.

Nici clasamentul constructorilor nu pare să se schimbe în viitorul apropiat, echipa Red Bull strângând 583 de puncte după primele 14 curse. Gruparea austriacă are de fiecare dată un pilot pe prima treaptă a podiumului.

O misiune dificilă

”Suntem pe locul doi în campionatul constructorilor în acest moment și vrem să-i detronăm pe cei care sunt în frunte. Am încredere sută la sută că putem face asta. Pe termen lung, mă gândesc la următorul meu contract - cum va arăta acesta, câți ani va dura. Intenționez să fiu aici pentru o vreme. Dar s-ar putea schimba. Aș putea să mă întorc anul viitor și să îmi schimb decizia. Cine știe?” a declarat Lewis Hamilton cu privire la contractul prelungit în urmă cu mai puțin de o săptămână alături de Mercedes.

”Nu știi niciodată unde vei ajunge în viață. Dar acum sunt foarte concentrat să rămân pozitiv în fiecare zi. Știu că nu este ușor pentru nimeni. Să te menții în formă, sănătos și să încerci să găsești acel echilibru prin care să te bucuri de tine și de munca ta - echilibru cu viața de familie și tot felul de lucruri de acest tip este dificil. Cred că am un echilibru destul de decent în acest moment. Asta îmi permite să iubesc cu adevărat ceea ce fac", a spus pilotul britanic despre singurul motiv care îl ține în monopost.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!