West Ham Astra Marius Sumudica Europa League

Sumudica a dat interviu pe site-ul oficial al lui West Ham: "Suntem gata de lupta!"

Astra joaca in aceasta seara de la 21.45 la Londra cu cei de la West Ham.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 30 Iulie 2015, 12:55
Data actualizarii: Joi 30 Iulie 2015, 12:56

Marius Sumudica a trecut rapid peste victoria cu 2-1 din weekend in fata celor de la CSU Craiova, obtinuta in prelungirile partidei, plecand in Anglia pentru a asista la un meci amical intre West Ham si Norwich, castigat de adversara Astrei cu 1-0.

Sumudica a acordat un interviu pentru site-ul oficial al celor de la West Ham in care a vorbit de aceasta 'dubla' dintre Astra si West Ham: "Este un meci foarte dificil pentru noi. Este prima mansa, prima batalie pentru castigarea razboiului si sunt sigur ca va fi dificil. Publicul va incerca sa ne faca vieta grea, dar suntem gata sa luptam aici si sa dam totul.

Am urmarit meciul de marti contra celor de la Norwich si am vazut meciurile cu Lusitans si Birkirkara. Au lasat o impresie foarte buna, echipa s-a schimbat cu noul manager si pot spune ca joaca un tip total diferit de fotbal fata de alte echipe din Anglia.

Au o linie de presing foarte avansata si incearca sa joace fotbal. Trebuie sa fim foarte atentie si, urmarind ultima jumatate de ora cu Norwich, cei 9 jucatori care au intrat pe teren, despre care cred ca vor fi titulari contra noastra joi, au o calitate mare.

Trebuie sa ne luptam si cu entuziasmul nostru pentru ca am castigat in deplasare in weekend asa ca e o stare normal sa fim entuziasti dupa asta. Trebuie sa fim atenti sa nu fim prea increzatori, trebuie sa ne concentram foarte bine" a spus Sumudica.

Astra scapa in primul meci de 2 jucatori foarte importanti ai celor de la West Ham, James Tomkins si Diafra Sakho, suspendati.

Echipe probabile:
West Ham:
Adrian - Jenkinson, Ogbonna, Collins, Cresswell - Amalfitano, Noble, Nolan, Jarvis - Zarate, Valencia

Astra:
S Lung Jr - Queiros, Gaman, Geraldo, Morais - Boldrin, Takayuki - Enache, Teixeira, De Amorim - Budescu

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies