Hagi a pus mana pe telefon si l-a sunat pe Petrescu imediat dupa meciul cu TSKA: "El e nebun, e ca Bielsa!" Ce i-a spus

Gica Hagi Dan Petrescu Marcelo Bielsa Europa League Hagi a pus mana pe telefon si l-a sunat pe Petrescu imediat dupa meciul cu TSKA: "El e nebun, e ca Bielsa!" Ce i-a spus
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 22 Octombrie 2020, 23:49
Data actualizarii: Joi 22 Octombrie 2020, 23:52

Gica Hagi a vrut sa-l felicite pe Petrescu imediat dupa meciul cu TSKA de la Sofia.

CFR a castigat cu 2-0 si s-a pozitionat excelent in cursa pentru calificarea intr-o noua 'primavara' in Europa League.

Hagi e incantat de performanta prietenului din 'Generatia de Aur'. L-a sunat imediat cum jocul de la Sofia s-a terminat.

"Am vrut sa intru sa-l felicit pe Dan Petrescu, ne face mandri pe toti. Cu Dan se poate in Europa! Chiar daca eu sunt mai mare, mai in varsta ca Dan, l-am sunat si i-am zis ca azi m-am simtit mai bun ca Bulgaria! Era foarte important ca noi sa castigam acest meci. I-am zis lui Dan ca a reprezentat Romania cu mandrie si ca ne-a facut fericiti pe toti! E foarte important ce a facut el acolo!", a spus Hagi la Digisport.

Pasiunea lui Petrescu pentru fotbal si conditiile create de conducerea de la Cluj sunt secretele succesului pentru CFR, crede Hagi: "Dan e ca Bielsa, e nebun dupa fotbal. Conducerea i-a creat conditii lui Dan, iar el a adus jucatori, i-a facut sa joace. Dan are succes, e un exemplu pentru noi, e cel mai bun. Ne arata cum ar trebui sa facem ca sa mergem in cupele europene".

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!