VIDEO EXCLUSIV Răzvan Marin, copleșit de emoție: ”Se vede pe filmare că respir adânc”. Momentul de la EURO care l-a marcat

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 04 Iulie 2024, 21:20
Data actualizarii: Joi 04 Iulie 2024, 21:26

Răzvan Marin și-a povestit, în platoul Știrilor Pro TV, trăirile de la EURO 2024.

România s-a întors în țară în cursul nopții de miercuri, după eliminarea de la EURO 2024. Chiar dacă o mulțime de români și-a anunțat prezența la aeroport pentru a-i întâmpina pe tricolori, FRF a făcut un apel către suporteri să nu vină. Totuși, fanii au fost așteptați la Mogoșoaia, acolo unde s-au deplasat într-un număr uriaș.

Delegația României ar fi trebuit să aterizeze la București în jurul orei 23:30, însă din cauza unei defecțiuni la aeronava care ar fi trebuit să îi aducă acasă pe jucătorii echipei naționale, zborul a fost amânat, iar tricolorii au sosit abia în jurul orei 00:45.

  • Răzvan Marin / Foto: Imago Images

Răzvan Marin, copleșit de emoție în partida cu Slovacia, la penalti

Joi seară, Răzvan Marin și Radu Drăgușin au fost invitați în platoul Știrilor Pro TV, iar cei doi și-au spus trăirile. Răzvan Marin a rememorat cele mai intense momente de la EURO 2024, penaltiul din partida cu Slovacia. Presiunea a fost resimțită din plin de mijlocaș, dar după ce a marcat a fost o eliberare pentru el.

Marin l-a analizat pe portarul Slovaciei și știa că va sări în dreapta. Așa s-a întâmplat, iar momentul în care a înscris a fost o eliberare a emoțiilor.

”În acel moment, la acel penalti, am simțit o presiune enormă! Stăteam și mă gândeam că am în spate milioane de români și trebuia să dau gol. S-a văzut pe video că am respirat adânc, de două-trei ori, și apoi am șutat. Am analizat portarul advers, știam unde sare, știam unde aveam de gând să bat, decizia era luată.

Emoțiile au fost... e ceva greu de descris. Apoi, m-am descătușat, mă uitam în tribune și vedeam zeci de mii de suporteri”, a spus Răzvan Marin în platoul Știrilor Pro TV.

România, o victorie la EURO 2024, 3-0 cu Ucraina

România a părăsit EURO 2024 cu fruntea sus, după ce a fost învinsă de Olanda, scor 0-3, în optimile de finală ale competiției din Germania. În noiembrie 2023, România obținea accederea la turneul final din Germania după ce învingea Israel cu 2-1 în deplasare. Victoria cu Elveția 1-0 din ultima etapă a preliminariilor EURO 2024 le asigura tricolorilor prezența la European terminând pe primul loc preliminariile.

La EURO, în grupă, tricolorii au obținut o victorie, 3-0 cu Ucraina, un eșec, 0-2 cu Belgia, și o remiză, 1-1 cu Slovacia. Au câștigat grupa, dar în optimi au pierdut duelul cu Olanda, scor 0-3.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!