George Pușcaș e încrezător înaintea duelului din optimile de la EURO 2024 și a transmis un mesaj direct

George Puscas EURO 2024 optimi euro 2024 Romania EURO 2024 George Pușcaș, atacant România
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 27 Iunie 2024, 20:04
Data actualizarii: Joi 27 Iunie 2024, 20:11

EURO 2024 este transmis pe PRO TV, PRO ARENA și VOYO, în perioada 14 iunie - 14 iulie 2024. 

România a realizat o performanță importantă la EURO 2024, calificându-se în optimile de finală ale turneului din Germania, 

După 3-0 cu Ucraina, 0-2 cu Belgia și 1-1 cu Slovacia, tricolorii lui Edward Iordănescu au terminat pe locul unu în grupă și s-au calificat în optimile de finală, acolo unde o vor întâlni la Munchen pe Olanda, LIVE, marți, de la ora 19:00 pe PRO TV și VOYO, și LIVE TEXT cu VIDEO EXCLUSIV pe sport.ro.

Ce a declarat George Pușcaș după calificarea în optimi

Atacantul tricolorilor a vorbit despre importanța rezultatului obținut de România la turneul final din Germania, dar și despre miza duelului cu Olanda, un adversar foarte dificil.

"Nu știu dacă e o ușurare pentru olandezi că au picat cu noi. Avem o echipă compactă, bună. Nu ar trebui să se simtă relaxați. Vom fi pregătiți, avem suficient timp să ne odihnim toți jucătorii până la meci.

Trebuie să lăsăm în dulap calificarea, să o uităm acolo pentru un moment și să ne concentrăm la ceea ce avem de făcut.

Van Dijk e un jucător de top mondial, nu aș putea spune despre el ceea ce zic alții, că s-ar afla într-o criză. Eu mă gândesc cum să îl înfrunt. Mă concentrez la cum să îi depășim pe olandezi, nu sunt în măsură să analizez forma lui van Dijk.

E un moment istoric pentru România. Dacă tot am ajuns pe valul acesta incredibil al competiției, să continuăm așa! Sunt recunoscător să pot reprezenta România într-o astfel de competiție, îi mulțumesc lui Dumnezeu! Avem credința că ne putem bate și cu olandezii", a declarat George Pușcaș, în cadrul unei conferințe de presă. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!