EXCLUSIV Florin Răducioiu, uluit după ce a văzut ”11”-le României împotriva Slovaciei: ”Nu mă așteptam”

România - Slovacia EURO 2024 Florin Raducioiu EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 26 Iunie 2024, 18:05
Data actualizarii: Miercuri 26 Iunie 2024, 18:04

România - Slovacia e de la ora 19:00 în direct la Pro TV și VOYO.

Cele două reprezentative își dau întâlnire miercuri seară pe ”Deutsche Bank Park” din Frankfurt într-un meci decisiv de la EURO 2024. România are nevoie de cel puțin un rezultat de egalitate pentru a obține accederea în optimile de finală ale turneului din Germania.

Florin Răducioiu, uluit după ce a văzut ”11”-le României împotriva Slovaciei: ”Nu mă așteptam”

  • EURO 2024 se vede la Pro TV, Pro Arena și pe VOYO!

Față de meciul cu Belgia, selecționerul Edward Iordănescu a apelat la două schimbări în formula de start. I-a introdus pe Ianis Hagi în locul lui Dennis Man și pe Florinel Coman în locul lui Valentin Mihăilă.

Prezent la Studio EURO 2024, emisiune moderată de Costin Ștucan la Pro TV și pe VOYO, Florin Răducioiu, fost internațional român, a rămas surprins de decizia lui Iordănescu Jr. de a-l titulariza Florinel Coman.

”Nu mă așteptam la această titularizare a lui Coman. În locul lui Man. Eu nu l-aș fi scos pe Man. Am vorbit despre Mihăilă cu Hagi. Ianis e un jucător care are nevoie de încredere. 

Sigur, îi dai o responsabilitate mare și el e un jucător asumat. E un jucător mai proaspăt. Avem nevoie de acea prospețime și chiar de intuiția lui. Când face diferența prin goluri, prin pase de gol. Se plasează bine în anumite momente ale meciului. 

Dar, nu mă așteptam sincer”, a spus Răducioiu.

  • Echipa de start a României: Florin Niță - Rațiu, Drăgușin, Burcă, Bancu, R. Marin, M. Marin, Stanciu - Hagi, Drăguș, Coman
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!