VIDEO EXCLUSIV Ce au făcut fanii englezi cu câteva secunde înaintea golului egalizator marcat de Jude Bellingham: "Cine a marcat?"

jude bellingham Anglia EURO 2024 optimi euro 2024 EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 01 Iulie 2024, 16:45
Data actualizarii: Luni 01 Iulie 2024, 16:54

EURO 2024 este transmis în direct pe PRO TV, PRO ARENA și VOYO, în perioada 14 iunie - 14 iulie 2024. 

Anglia s-a calificat în sferturile de finală, după ce a trecut la Slovacia, după reprizele de prelungire, în faza optimilor de finală. 

Vicecampioana europeană a evitat în ultimul moment eliminarea, după două sclipiri într-un meci modest. Ivan Schranz (25) a deschis scorul pentru slovaci, dar Jude Bellingham a egalat in extremis (90+5) şi a trimis meciul în prelungiri, unde Harry Kane (91) a semnat golul victoriei.

Deşi a avut o posesie covârşitoare, selecţionata ''Three Lions'' a trimis primul şut pe poartă abia în minutele adiţionale ale meciului. Echipa antrenată de Gareth Southgate a arătat o lipsă acută de mobilitate şi inspiraţie, atât la construcţie, cât şi la finalizare.


REZUMAT Anglia - Slovacia 2-1 (30.06.2024) pe www.sport.ro

Fanii au plecat de la stadion

Cu câteva minute înainte de reușita lui Jude Bellingham, mai mulți fani britanici au fost filmați când plecau de pe stadion, reușita egalizatoare fiind reușită când deja erau în afara arenei.

"Cine a marcat?" a fost reacția suporterilor, care nu au mai putut reveni în tribune, odată ce au ieșit. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!