Balint sare in apararea fanilor si il face praf pe Chiriches: "Asigurati-va ca va luati si ouale in Feroe!" Ce ii scrie nationalei

EU SUNT 12, INCINS DE FOTBAL
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 09 Octombrie 2015, 12:20
Data actualizarii: Vineri 09 Octombrie 2015, 12:58

Gabi Balint ia atitudine, dupa ce Chiriches s-a plans de numarul 12 aseara la Romania 1-1 Finlanda. Vezi ce le scrie Balint jucatorilor:

50.000 de numarul 12 s-au mobilizat in 2 zile si au umplut stadionul aseara la Romania - Finlanda 1-1. Lui Chiriches nu i-a picat bine ca pe final s-a strigat demisia pe National Arena, dupa ce Romania n-a reusit sa invinga Finlanda. Fundasul lui Napoli a plecat imediat la vestiare, dupa fluierul final, desi Rat i-a chemat pe toti sa salute publicul. Singurii care au aplaudat cei 50.000 de 12 din tribune au fost Grigore, Maxim, Sanmartean, Keseru, Andone si Hoban, marcatorul golului.

Dupa ce-a impartit mingi, tricouri si bilete la meciurile nationalei in toata campania de toamna, in toata tara, Gabi Balint s-a enervat pe nationala si mai ales pe atitudinea lui Chiriches, care s-a plans de numarul 12 aseara, dupa ce Romania n-a putut invinge Finlanda. "Vorbiti cu Eu sunt 12", le-a zis fundasul reporterilor dupa meci, refuzand sa vorbeasca cu acestia.

 

Ati jucat ofensiv aseara. Poate ca ati riscat prea mult in anumite situatii, uitand ca exista si faza defensiva. Unii...

Posted by Gabi Balint on Friday, October 9, 2015
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!