Probleme la CFR Cluj! Și-a umplut de sânge un adversar și va rata derby-urile cu FCSB și Rapid

Corvinul Hunedora CFR Cluj Cupa Romaniei
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 02 Aprilie 2024, 20:49
Data actualizarii: Marti 02 Aprilie 2024, 20:49

CFR Cluj a avut probleme în prima repriză a meciului cu Corvinul Hunedoara din sferturile de finală ale Cupei României.

Panagiotis Tachtsidis a fost eliminat direct după un gest grosolan la adresa unui adversar și va fi suspendat la următoarele meciuri din campionat, derby-urile cu Rapid și FCSB.

Tachtsidis va rata meciurile cu Rapid și FCSB

În minutul 11, la scorul de 0-0, Tachtsidis s-a enervat după ce Lupu l-a tras de tricou și l-a lovit cu cotul în figură pe jucătorul celor de la Corvinul Hunedoara. Lupu a rămas întins pe gazon cu fața plină de sânge.

Grecul a protestat în fața arbitrului Iulian Dima, dar acesta i-a arătat direct cartonașul roșu, iar echipa lui Adrian Mutu a rămas în zece jucători.

Pentru că și-a pătat echipamentul cu sânge, Lupu a fost nevoit să își schimbe tricoul, dar gazdele nu pregătiseră două rânduri de echipamente, astfel că acesta a purtat tricoul cu numărul 2, deși pe pantaloni avea numărul 5.

Astfel, eliminarea lui Tachtsidis reprezintă o lovitură grea încasată de CFR Cluj înainte de derby-urile cu Rapid și FCSB, mai ales în condițiile în care și Vasile Mogoș s-a accidentat și nu va putea juca. Mogoș a fost înlocuit în minutul 40 cu Mamic.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!