Momentul asteptat de toti stelistii! Reghe a surprins pe toata lumea cu Otelul: "S-a schimbat totul cu el!" Omul care pune stop crizei la Steaua:

Autor: Sport.ro
Vineri 06 Decembrie 2013, 08:18

► Trageri la sorti “Adio, dar RIOman cu tine!”, vineri 18:00, IN DIRECT la Sport.ro!

Steaua a intrerupt seria de egaluri in urma victoriei cu Otelul Galati din sferturile Cupei Romaniei. In cele 5 egaluri consecutive, Laurentiu Reghecampf nu l-a putut folosi pe Mihai Pintilii iar jocul a suferit, acelasi lucru parand sa fie valabil si la nationala in meciurile de baraj cu Grecia.

Mijlocasul Stelei a revenit in aceasta saptamana la antrenament dupa o luna de pauza iar Reghecampf l-a introdus pe teren in minutul 77 al meciului cu Otelul Galati, desi primise acordul medicilor cu doar o zi inainte! El i-a luat locul lui Gabi Iancu.

In conditiile in care Filip are o accidentare grava si nu va mai putea juca in urmatoarele luni, revenirea lui Pintilii e cu atat mai importanta cu cat Steaua mai are de jucat 5 meciuri in 2013 - cu Otelul, cu Chelsea, cu Ceahlaul si cele 2 partide cu Astra.

"Am inteles ca Astra nu vrea sa se intrerupa campionatul, dar vor avea o surpriza foarte mare, pentru ca ne revin jucătorii accidentati" a spus dupa meci Laurentiu Reghecampf.

"Pintilii si Bourceanu se inteleg bine, s-a schimbat totul cand a intrat Mihai" a spus Helmuth Duckadam dupa meciul de joi seara.

Miturile despre vaccinurile anti-COVID, demontate de experți. Cum s-a reușit dezvoltarea serului într-un timp atât de scurt
BRAT

Modifică setările cookies