FOTO Materiale pirotehnice găsite într-o groapă înainte de Corvinul - CFR Cluj! Explicația Jandarmeriei

Corvinul Hunedoara CFR Cluj materiale pirotehnice Cupa Romaniei
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 02 Aprilie 2024, 18:38
Data actualizarii: Marti 02 Aprilie 2024, 18:38

Jandarmii au găsit materiale pirotehnice ascunse într-o groapă săpată de suporteri pe stadionul din Hunedoara, înaintea meciului de marţi Corvinul 1921 Hunedoara - CFR 1907 Cluj din Cupa României.

Materiale pirotehnice găsite într-o groapă înainte de Corvinul - CFR Cluj

Conform unui anunţ al Jandarmeriei Române, groapa a fost săpată în dreptul sectorului peluzei gazdă, fiind acoperită cu dale.

"Jandarmeria asigură măsurile de ordine publică la evenimentul sportiv Cupa României (Corvinul 1921 Hunedoara - CFR 1907 Cluj).

Marţi, 2 aprilie 2024, în jurul orei 15,00, în urma unei acţiuni desfăşurate de către efectivele de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Hunedoara, la stadionul Michael Klein din Hunedoara, au fost descoperite mai multe tipuri de articole pirotehnice într-o groapă săpată în incinta arenei sportive, în dreptul sectorului peluzei gazdă.

În urma verificărilor, s-a constatat faptul că un grup restrâns de suporteri a săpat groapa şi a ascuns materialele pirotehnice (baterii de artificii, petarde, fumigene, stroboscoape)", spune Jandarmeria.

În prezent, se desfăşoară activităţi pentru constatarea şi predarea materialelor pirotehnice către efectivele poliţiei.

Agerpres

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!