Ei reprezinta Romania la CM din Brazilia! Drumul finalistilor de la Cupa Prieteniei Bergenbier catre Rio! VIDEO

FINALA Cupei Prieteniei de la Rio e miercuri, de la ora 20:00, in direct la Sport.ro! Mai multe detalii pe www.cupaprieteniei.ro

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 03 Iunie 2014, 16:26
Data actualizarii: Marti 03 Iunie 2014, 16:27

Campionatul Mondial ar trebuie sa fie invidios pe Cupa Prieteniei Bergenbier. Cea mai mare competitie de fotbal intre prieteni a creat in Romania 2.400 de echipe inscrise din 30 de orase, 28.000 de conturi pe site, 12.000 de profile si 770 de echipe care au jucat fotbal pe bune.

Meciurile au inceput in februarie, s-au dat premii la turneele locale si, cel mai important, s-a jucat pentru marea finala de la Rio, finala Campionatului Mondial, acolo unde ajung intr-adevar numai cei mai buni.


Din Cupa Prieteniei Bergenbier castiga cine poate, asa ca Magicienii din Iasi si Brazilienii din Cluj au castigat in Est si respective Vest si au plecat la Rio ca sa joace finala. La prima ora, cu primele ganduri pentru finala vietii lor.

Printre finalistii care se simt exact ca niste jucatori consacarati, e si Cornel. Are 40 de ani, e portar si se retrage dupa finala de pe Copacabana. Este deja de doua ori campion european la minifotbal.

Ciprian are si el una din cele mai frumoase povesti din Cupa Prieteniei Bergenbier. Inainte sa fie erou in focul de la Rio, el e erou in fiecare zi la unitatea de pompieri.

Mila cu mila zburata, incepe sa se simta un pic din caldura Braziliei, atmosfera de Campionat Mondial si bucuria aproape ireala pe careo traiesc finalistii din Cupa Prieteniei Bergenbier: merg la Rio sa joace meciul care ii face campioni. Fiecare isi gaseste ceva de facut in orele de zbor.


In sfarsit in Brazilia, fotbalistii care vor juca finala de la Rio sunt asteptati la aeroport ca marile echipe. Cele mai frumoase brazilience ii rasfata ca pe marii campioni si toata lumea ii pozeaza ca pe marile vedete.

Cei mai fericiti nu-si stapanesc emotiile si in drum spre hotel, sunt ca Nationala Romaniei pe vremea cand mergea la mondiale la fiecare 4 ani: canta si se bucura de Cupa Prieteniei Bergenbier, –competitia care le-a transformat visurile intr-o experienta magica.

Inaintea marii finale de la Rio, fotbalistii romani sunt intampinati si tratati la hotel ca niste staruri. Incep sa apara primele specialitati braziliene.

Dupa o competitie care a tinut 4 luni si meciuri in care sacrificiile au contat cel mai mult, Romanii sunt gata sa ridice Cupa Prieteniei Bergenbier pe Copacabana.

Prima noaptea din aventura vietii lor s-a incheiat cu gandul la finala, dar si la jucatorii nostri care au fost la un pas de Grecia sa joace in Brazilia. Romania nu a ramas acasa. Romania este la Rio, cu cele mai bune doua echipe din Cupa Prieteniei Bergenbier. Suntem gata de finala de pe Copacabana. 

FINALA Cupei Prieteniei de la Rio e miercuri, de la ora 20:00, in direct la Sport.ro! Mai multe detalii pe www.cupaprieteniei.ro

Modifică setările cookies