„Nu am fost de acord!” Mihai Stoica a dezvăluit că a refuzat cererea făcută de CSKA Sofia 1948 către FCSB 

Mihai Stoica CSKA Sofia 1948 FCSB Conference League Mihai Stoica
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Sambata 24 Iunie 2023, 14:23
Data actualizarii: Sambata 24 Iunie 2023, 14:23

FCSB se duelează cu CSKA Sofia 1948 în preliminariile UEFA Europa Conference League. 

Roș-albaștrii joacă primul meci în deplasare, urmând ca returul să se dispute pe „Arcul de Triumf”. Cu toate astea, bulgarii au încercat să schimbe ordinea, după cum a dezvăluit managerul general al vicecampioanei României. 

CSKA Sofia 1948 a cerut disputarea turului la București 

Mihai Stoica a dezvăluit că bulgarii au propus ca meciul tur să se dispute la București, iar returul în Bulgaria. FCSB a refuzat cererea, asta și după ce UEFA a mutat meciul tur cu o zi mai devreme decât programarea inițială, pe 26 iulie, în contextul în care pe 27 se joacă turul „dublei” CSKA Sofia - Sepsi. 

„Ei ne-au cerut să jucăm primul meci în Bucureşti, dar nu am fost de acord. Nu ştiu dacă e un avantaj să joci primul meci acasă. Cred că încă mai e un avantaj să joci returul acasă, chiar şi fără spectatori. Joci acasă, dormi în patul tău. 

Categoric trebuie să jucăm şi-n campionat (n.r. - pe Arcul de Triumf), când o să avem posibilitatea. Trebuie să permită şi programul stadionului. 

Au vrut să mute meciul, că nu e gata gazonul. Că vor să schimbe gazonul. Nu vor să joace pe stadionul lor, pentru că e unul de o capacitate redusă”, a declarat Mihai Stoica la Orange Sport. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!