FOTO Prima reacție a lui Onana după ce a fost trimis acasă de selecționerul Camerunului

Andre Onana Nationala Camerunului qatar 2022 CM 2022
Vali Andronescu
Data publicarii: Marti 29 Noiembrie 2022, 16:50
Data actualizarii: Marti 29 Noiembrie 2022, 16:47

Andre Onana a bifat un meci la Campionatul Mondial din Qatar, iar selecționerul Rigobert Song a anunțat că nu se va mai baza pe serviciile sale.

Motivul ar fi că portarul lui Inter Milano riscă prea mult, iar asta ar pune probleme compartimentului defensiv al lui Rigobert Song - MAI MULTE DETALII AICI.

La o zi distanță de momentul respectiv, Andre Onana a venit și cu reacția. Goalkeeperul a evidențiat faptul că a încercat să găsească mereu cele mai potrivite soluții în meciuri.

Reacția lui Onana după ce a fost trimis acasă de la Campionatul Mondial

„Vreau să-mi exprim afecțiunea pentru țara mea și pentru echipa națională. Ieri nu am avut voie să intru pe teren să ajut Camerunului, așa cum vreau mereu, să obțin țintele ochipei. M-am comportat mereu într-un mod în care am vrut să împing echipa spre succes într-o manieră bună.

Am dat din coate să găsesc soluții în diferite situații pe care orice oftbalist le confruntă, dar aici nu au fost date curs de către cealaltă parte. Unele momente nu le poți asimila cu altele. În fine, voi respecta mereu deciziile oamenilor de sus care vor să urmească succesul țării noastre și a echipei naționale.

Vreau să-mi ofer toată puterea colegilor mei, pentru că noi am demonstrat că putem ajunge foarte sus în această competiție. 

Valorile pe care le promovez ca persoană și ca jucător sunt cele prin care mă identific și cele pe care mi le-a oferit familia mea încă de când eram copil. Să reprezint Camerun a fost mereu un privilegiu. Națiunea va fi prima pentru totdeauna.

Mulțumesc!”, a fost mesajul lui Andre Onana, postat pe rețelele social media.

Ce a spus jurnalistul sportiv Fabrizio Romano despre cazul ăsta

Titularul din poarta Camerunului, Andre Onana (26 ani), a fost exclus din lot înainte de meciul crucial cu Serbia, după cum informează RMC Sport, citând AFP, ce are surse din Federația Camerunului de Fotbal. Meciul este extrem de important pentru naționala cameruneză, în contextul în care ambele echipe nu au niciun punct în grupa din care mai fac parte Brazilia și Elveția. 

Fabrizio Romano informează că portarul lui Inter a fost exclus din lot în urma unei discuții pe care a avut-o cu selecționerul Rigobert Song. Tehnicianul i-a propus lui Andre Onana să își schimbe stilul în care apără, preferând unul mai 'tradițional', însă goalkeeper-ul i-a transmis clar că nu intenționează să schimbe modul în care evoluează. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!