Surpriză! Sadio Mane pleacă de la Al Nassr. Unde ar putea ajunge

Sadio Mane al nassr Campionate externe
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 09 Iunie 2024, 13:08
Data actualizarii: Duminica 09 Iunie 2024, 13:07

Sadio Mane e legitimat la Al Nassr din august 2023.

Cotat la 15 milioane de euro de site-urile de specialitate, senegalezul a fost achiziționat de arabi în urmă cu un an de la FC Bayern Munchen. Al Nassr a achitat 30 de milioane de euro pentru serviciile lui Sadio Mane care, înainte de escapada din Bavaria, a fost jucătorul lui Liverpool pentru șase sezoane.

Surpriză! Sadio Mane pleacă de la Al Nassr. Unde ar putea ajunge

Transfer News Live scrie pe rețelele social media că oficialii celor de la Al Nassr nu îl mai vor pe Sadio Mane și pentru următoarea stagiune.

”Echipa managerială nu crede în conexiunea dintre Sadio Mane și Cristiano Ronaldo”, se arată pe pagina amintită anterior.

Totuși, Transfer News Live susține că Al Qadisiya, care a câștigat ediția 2023/24 din eșalonul secund și a promovat în Saudi Pro League cu 73 de puncte, îl vrea pe Mane la club.

La Al Nassr, Mane a evoluat în 46 de meciuri, a reușit să-și treacă în cont 19 goluri, dar și să paseze decisiv în 11 situații diferite colegilor săi.

Liverpool, RB Salzburg, Southampton, Al Nassr, FC Bayern și FC Metz sunt cluburile la care a mai fost legitimat Mane de-a lungul carierei sale fotbalistice.

Tânăra soție a lui Sadio Mane a vorbit despre nuntă 

Aisha Tamba a vorbit, prin intermediul unei rude, și a transmis clar că rădăcinile modeste nu îi vor fi alterate de faima și banii care vin odată cu căsătoria cu Sadio Mane. Cuplul s-a căsătorit pe 7 ianuarie, în suburbia capitalei Senegalului, Dakar, chiar acasă la Aisha. 

„Sunt nerăbdătoare să îmi încep noua viață și știu că va fi foarte diferită. Nu simt nicio presiune din cauza faimei lui Sadio, iar banii nu mă vor schimba. Nu asta este ceea ce mă interesează. Voi rămâne o persoană modestă dedicată credinței mele. 

Nu sunt obișnuită să fie atât de multă atenție pe mine pentru că suntem o familie privată. Nu ne place să ne etalăm sau să vorbim despre viețile noastre personale. Sunt o persoană cu picioarele pe pământ, așa am fost crescută și nu va fi nimic diferit din cauza acestei căsnicii. Sunt extrem de onorată să mă numesc acum doamna Mane”, a transmis Aisha pentru Daily Mail prin intermediul unei rude. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!