Supertransferul pregătit de Jose Mourinho! ”Un vis”

Jose Mourinho Fenerbahce Kingsley Coman Campionate externe Jose Mourinho / Foto: Imago Images
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 29 Iunie 2024, 09:32
Data actualizarii: Sambata 29 Iunie 2024, 09:31

După cinci luni în care a fost liber de contract, ”The Special One” a semnat cu Fenerbahce.

La începutul lunii iunie, Jose Mourinho (61 de ani) a fost prezentat oficial de clubul din Turcia. Antrenorul portughez a semnat un contract valabil pe doi ani cu Fenerbahce.

Supertransferul pregătit de Jose Mourinho! ”Un vis”

Lusitanul a pus deja ochii pe un superfotbalist. E vorba despre Kingsley Coman (28 de ani), care ar fi gata să o părăsească după șapte ani pe FC Bayern Munchen, din informațiile jurnalistului sportiv Florian Plettenburg.

”Kingsley Coman este o țintă de vis pentru Fenerbahce în această fereastră de transferuri”, a scris jurnalistul pe rețelele social media, care, de altfel, a și punctat: ”Totuși, mutarea e puțin probabilă, căci Coman are alte planuri”.

Rămâne de văzut dacă Kingsley Coman va ajunge la Fenerbahce sau în altă parte. La echipa de pe ”Allianz Arena”, FC Bayern, mai are contract până la finele stagiunii 2026/27.

Jose Mourinho a numit favorita pentru EURO 2024: ”Dacă ar avea două echipe, și a doua ar avea șanse”

Tehnicianul Jose Mourinho şi-a stabilit echipele favorite pentru câştigarea Campionatului European şi a apărat în special şansele ţării sale, Portugalia, relatează RMC Sport.

Mourinho a indicat trei mari favorite pentru Euro 2024: Portugalia, Anglia şi Franţa. "Special One" a plasat Spania şi Germania, ţara gazdă, în plan secund. 

"Cred că dacă Portugalia ar avea două echipe, şi a doua echipă ar fi o candidată la titlu", a spus José Mourinho, subliniind calitatea actualei generaţii a Portugaliei, scrie News.ro.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!