SOC in fotbal! Prietenul lui Zlatan Ibrahimovic a murit la doar 32 de ani! Mijlocasul a suferit un infarct in propria casa

SOC in fotbal! Prietenul lui Zlatan Ibrahimovic a murit la doar 32 de ani! Mijlocasul a suferit un infarct in propria casa

Fost coleg cu Zlatan la Malmo si nationala de tineret a Suediei, Labinot Harbuzi a murit la doar 32 de ani.

Unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Zlatan Ibrahimovic a murit la 32 de ani. Labinot Harbuzi, fost jucator la Malmo si Feyenoord, a fost gasit de tatal sau in casa, primele semne indicand un infarct suferit de jucatorul care s-a retras in 2016 dupa despartirea de Melaka United din Malaezia.

Fostul atacant al lui Leeds, Pavel Cibicki, a declarat ca Harbuzi nu a dat niciun semn ca ar avea vreo problema medicala cu o zi inainte de tragedie. Parintii jucatorului i-au oferit primul ajutor inainte sa fie chemata salvarea, fiind transportat de urgenta la spital. Din pacate, nu a mai putut fi salvat.

Ibrahimovic ii prevestea un viitor mare lui Harbuzi in 2009: "Cred ca va ajunge la nationala mare foarte curand. Este un jucator entuziasmant, diferit. De asta are nevoie Suedia" spunea atunci Zlatan.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ultimele clipe din viața pilotului Adrian Cernea, luat de șuvoaie. Cum a reușit să se salveze copilotul Alex Tache
BRAT
Modifică setările cookies