Loris Karius, fostul portar de la Liverpool care a greșit în finala UCL, a semnat! Unde va juca în sezonul 2024/24

Loris Karius Newcastle Premier League Campionate externe Karius nu ramane la Liverpool! Portarul care i-a ingropat in finala Champions League pleaca din nou de la echipa
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 09 Iulie 2023, 18:05
Data actualizarii: Duminica 09 Iulie 2023, 18:10

Loris Karius (30 de ani) a greșit în urmă cu cinci ani la două goluri în Real Madrid - Liverpool 3-1, finala UEFA Champions League a sezonului 2017/18, iar de atunci cariera sa a luat-o în jos.

Mai întâi, Liverpool l-a trimis sub formă de împrumut la Besiktas, în perioada august 2018 - mai 2020, și mai apoi la Union Berlin, în perioada septembrie 2020 - iunie 2021. 

Loris Karius, fostul portar de la Liverpool care a greșit în finala UCL, a semnat! Unde va juca în sezonul 2024/24

În septembrie 2022, Loris Karius a semnat cu Newcastle, iar după aproape un an, „coțofenele” au anunțat pe rețelele social media că portarul german și-a prelungit contractul pentru încă un sezon.

„Suntem bucuroși să anunțăm că Loris Karius și Paul Dummet și-au dat acordul pentru prelungirea contractului până în 2024”, au scris cei de la Newcastle United pe rețelele social media.

O singură apariție a bifat Loris Karius în poarta lui Newcastle. În finala Carbao Cup, pe care „coțofenele” au pierdut-o cu 2-0 în fața celor de la Manchester United.

La ce echipe a mai evoluat Loris Karius

Neamțul și-a făcut junioratul la SG Mettenberg, SSV Ulm, VfB Stuttgard, Manchester City și a evoluat de-a lungul careirei sale fotbalistice la echipe precum Stuttgart U17, Manchester City U18, FSV Mainz, Liverpool, Besiktas, Union Berlin și Newcastle.

Cele mai multe apariții le-a bifat la Mainz, 96, unde a încasat 124 de goluri și a reușit să blocheze cu succes poarta în 32 de meciuri. Aproximativ 8500 de minute a petrecut Loris Karius în echipamentul clubului la FSV Mainz.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!