Tottenham Howard Webb Lewis Holtby Campionate externe

Faza DEMENTA sub ochii lui Chiriches! Arbitrul a inceput sa dribleze, Holtby i-a dat "la oase", apoi au sarit la bataie! VIDEO :)

Faza "nebuna" petrecuta in meciul organizat de Tottenham pentru a-l celebra pe Ledley King, fostul mare fundas si capitan al formatiei londoneze.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 15 Mai 2014, 07:37
Data actualizarii: Joi 15 Mai 2014, 07:38

Tottenham, echipa lui Vlad Chiriches, a organizat in aceasta saptamana un meci pe White Hart Lane, pentru a-l celebra pe fostul fundas de legenda Ledley King, retras din activitate in 2012.

Cu 268 de meciuri in tricoul lui Tottenham, in cei 13 ani petrecuti in tricoul formatiei londoneze, Ledley King a fost vedeta serii de marti, zeci de mii de fani mergand pentru a-l vedea din nou pe teren, alaturi de jucatori precum Emmanuel Adebayor si Lewis Holtby, dar si de David Ginola, Edgar Davids, Teddy Sheringham sau Dimitar Berbatov.

Iar meciul nu a fost lipsit de faze spectaculoase. Pe langa scorul "fluviu" inregistrat pe tabela (6-3) pentru echipa lui Ledley King, fanii s-au amuzat si pe seama "nebuniei" arbitrului Howard Webb, cel care a iesit in evidenta printr-o faza in care a luat mingea, a driblat, a fost faultat si a sarit la bataie :)

Echipele folosite

Tottenham: Friedel, Naughton, Fryers, Veljkovic, Dawson, Kaboul, McEvoy, Sandro, Obika, Adebayor, Eriksen.
 
Prietenii lui Ledley King XI:
Sullivan, Brown, Tarrico, Parker, King, Perry, Anderton, Davids, Berbatov, Sheringham, Ginola.

Modifică setările cookies