Miercuri 18 Aprilie 2018, 11:13

Dupa cazul Bricheta, a venit cazul Cocosul! Un rus a intrat cu un cocos viu pe stadion si l-a aruncat in teren. Ce pedeapsa risca


	Dupa cazul Bricheta, a venit cazul Cocosul! Un rus a intrat cu un cocos viu pe stadion si l-a aruncat in teren. Ce pedeapsa risca

In urma cu doar trei zile, un meci din liga a treia rusa, dintre Angusht Nazran si Mashuk-KMV a facut inconjurul lumii, dupa ce mingea a fost adusa pe teren de un...urs!

Lituania - Romania, 11 octombrie, 21:45. Romania - Serbia, 16 octombrie, 16:00 - LIVE LA PROTV! Nationala de tineret, spre EURO: Romania - Tara Galilor, 12 octombrie, 19:00 la PROX!

Urmareste Sport.ro pe Instagram: cele mai tari imagini din sport!

Meciurile din ligile inferioare din Rusia nu aduc cel mai spectaculos fotbal, dar marcheaza cu siguranta la capitolul "momente bizare".

Partida dintre Luch-Energiya Vladivostok si Fakal, incheiata 1-3, a bifat un alt moment ciudat.

Suparat pe faptul ca echipa sa preferata, Vladivostok, a castigat doar 2 din ultimele 10 meciuri, un suporter a vrut sa protesteze impotriva conducerii si a antrenorului Alexander Grigoryana.

Acesta a intrat pe stadion cu un cocos viu si l-a aruncat pe teren, facand apoi gesturi obscene catre stewarzi si catre jucatori si antrenor.

Suporterul risca 15 zile de inchisoare.

Dragnea, mesaj despre Legile justiției și OUG privind amnistie după victoria din PSD. ”Toți cei care au făcut rău vor plăti”