Porto crainic Cristiano Ronaldo jigniri Ronaldo Campionate externe Crainicul celor de la Porto, amendat după ce jignirile aduse lui Ronaldo! Ce s-a întâmplat

Crainicul celor de la Porto, amendat după jignirile aduse lui Ronaldo! Ce s-a întâmplat

FC Porto și Juventus s-au întâlnit în sezonul precedent al Champions League.

Alecu Mihai
Data publicarii: Joi 29 Iulie 2021, 18:57
Data actualizarii: Joi 29 Iulie 2021, 20:00

Cele două formații s-au întâlnit în optimile de finală ale Champions League în sezonul precedent, iar portughezii au reușit să se impună cu 2-1, după o partidă dezastruoasă făcută de portarul ceh al lui Juventus, Wojciech Szczęsny, care a greșit la ambele goluri marcate de Porto.

"Ne-am răzbunat pe porcul de Cristiano Ronaldo"


  • Crainicul celor de la Porto, amendat după ce jignirile aduse lui Ronaldo! Ce s-a întâmplat

Crainicul celor de la Porto a avut o ieșire exagerată pe rețelele sociale după meciul retur, în urma căruia formația portugheză a reușit să se califice. Federația Portugheză de Fotbal a aflat despre postările crainicului și l-a sancționat pe acesta. Astfel, Fernando Saul va trebui să îi plătească lui Ronaldo o sumă de 1.430 de euro, anunță A Bola.

"Ne-am răzbunat pe hoții lui Juventus pentru finala de la Basel ( Juventus - Porto 2-1 în finala Cupei Cupelor din 1984), și ne-am răzbunat pe porcul de Cristiano Ronaldo pentru ce a făcut pe stadionul nostru, Dragao. Abia aștept să văd ce video mai postează mama lui, Dolores, bătrâna aia fără dinți", a scris acesta pe Instagram.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!