Fabinho Al-Ittihad Liverpool Campionate externe

Asta ar fi ultima! Transferul lui Fabinho la Al-Ittihad, în pericol din cauza câinilor fotbalistului 

Fabinho (29 ani) se poate despărți de FC Liverpool în această vară. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Luni 24 Iulie 2023, 10:44
Data actualizarii: Luni 24 Iulie 2023, 10:46

Fotbalistul brazilian nu s-a deplasat alături de Liverpool în cantonamentul din Germania, așteptând să se concretizeze transferul său. Al-Ittihad, campioana en-titre din Arabia Saudită, i-a făcut o ofertă serioasă, care l-ar tenta pe jucător. 

Cu toate astea, mutarea ar putea fi blocată dintr-un motiv complet neașteptat, care are legătură cu cățeii jucătorului. 

Cățeii lui Fabinho, obstacol în calea transferului în Arabia Saudită 

Conform presei internaționale, rasa de câini pe care o deține Fabinho ar provoca probleme în calea transferului. Fotbalistul și partenera sa dețin doi Bulldogi Francezi, care sunt interziși în Arabia Saudită. „Câinii periculoși și agresivi sunt interziși în Arabia Saudită”, iar rasele menționate sunt Rottweiler, Pit Bull, în timp ce Bulldogii se încadrează la categoria agresivă. 

Într-un document postat pe o pagină de Twitter numită „Bringing pets to Saudi Arabia” (n.r. Aducerea animalelor în Arabia Saudită) se precizează că pot intra în țară câinii dacă vor fi folosiți pentru vânătoare, pază sau dacă sunt câini însoțitori pentru persoane nevăzătoare. 

Fabinho ar reprezenta o pierdere importantă pentru Liverpool. Brazilianul a fost titular incontestabil și în sezonul precedent, în care a bifat 49 de meciuri în toate competițiile.

Sud-americanul joacă pe Anfield din 2018, an în care a fost cumpărat de la AS Monaco pentru 45 de milioane de euro. De atunci a contribuit decisiv la câștigarea unor trofee importante precum Premier League (2019-2020) sau UEFA Champions League (2018-2019).

Site-urile de specialitate îl evaluează pe Fabinho la 42 de milioane de euro.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!