Anthony Joshua castiga batalia CONTINENTELOR cu Ruiz si isi ia revansa! Sportivul englez a castigat la puncte! Aici tot ce s-a intamplat! VIDEO

Joshua a castigat batalia cu Ruiz.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 07 Decembrie 2019, 17:12
Data actualizarii: Duminica 08 Decembrie 2019, 00:44

Decizia arbitrilor: Anthony Joshua castiga meciul la puncte: 119-109, 118-110

Scor final sport.ro: 116-112 pentru Joshua

Runda 12: Ultima runda din acest meci! Joshua trimite o dreapta, insa Ruiz raspunde cu o serie de lovituri. Ambii luptatori incearca sa dea lovitura pe final. Meciul se va decide la puncte

Runda 11: Ruiz incearca sa il atace pe Joshua, dar sportivul englez il tine la distanta. Din nou repriza echilibrata intre cei doi luptatori.

Runda 10: Ruiz trimite o lovitura de dreapta. Cele mai mari probleme pentru Joshua au venit din clinci. Ambii luptatori nu au izbutit o serie de lovituri clare. O noua repriza echilibrata intre cei doi

Scor sport. dupa 9 runde: 87-85 pentru Joshua

Runda 9: Joshua trimite o directa de stanga. Ruiz boxeaza de aproape. Repriza echilbrata intre cei doiluptatori.

Runda 8: Joshua rateaza o serie de crosee. Ruiz incearca sa il atace pe Joshua in corzi, insa arbitrul intervine. Ruiz izbuteste un croseu de dreapta care il clatina pe Joshua. Cea mai buna runda a lui Ruiz pana acum.  

Runda 7: Joshua trimite o lovitura de stanga. Meciul este unul strans. Putem avea un KO in orice moment din partea ambilor  luptatori. Joshua se deplaseaza din nou bine, Ruiz are in acest moment doar doua arme si anume boxul de aproape si loviturile de stanga. Runda excelenta facuta de Joshua. Sportivul englez izbuteste un croseu de dreapta in finalul rundei

Scor sport.ro dupa 6 runde: 58-56 pentru Joshua

Runda 6: Ruiz continua sa il vaneze pe Joshua. Joshua lanseaza un croseu de stanga. Este un duel si ar nervilor intre cei doi. Joshua se misca circular. Joshua izbuteste un croseu de stanga care il face pe Ruiz sa se clatine.

Runda 5: Joshua nu boxeaza bine in aceasta repriza, este static, nu mai are aceeasi miscare circulara. Joshua nu se mai misca la fel ca in celelate reprize. Deplasarea este arma principala a lui Joshua, insa acesta nu se mai deplaseaza ca in celelate runde. Mexicanul nu se arunca in atac, il asteapta pe Joshua sa loveasca si dupa sa trimita o combinatie de lovituri. O runda mai buna pentru Joshua.

Runda 4: Joshua ezita sa trimite o lovituri de dreapta pentru a nu fi taxat de Ruiz cu lovituri de stanga. Luptatorul englez a ratat o directa. Joshua se deplaseaza foarte mult pe deplasare, nu se impart foarte multe lovituri intre cei doi. Joshua este intr-o continua miscare, dar Joshua reuseste o directa printre garda lui Ruiz. Mexicanul raspunde cu o dreapta in finalul rundei.

Scorul sport.ro dupa 3 runde: 29-28 pentru Joshua 

Runda 3: Nicio lovitura cu dreapta pentru Joshua in aceasta runda. Sunt mult mai precauti cei doi luptatori fata de primul meci. Joshua izbuteste o lovitura de stanga spre finalul reprizei. Repriza echilibrata intre cei doi luptatori

Runda 2: Joshua trimite o serie de scurte. Cei doi au izbutit si un schimb de crosee, insa Joshua boxeaza mai bine pana in acest moment. Ruiz i-a spart si el arcada lui Joshua. Ruiz a incercat sa il atace mai mult in aceasta repriza. O runda mai buna facuta de mexican.

Runda 1: Joshua se misca bine, controleaza bine distanta, nu il lasa pe Ruiz sa dezvolte multe lovituri. Joshua i-a spart arcada lui Ruiz. Prima runda impresionanta pentru acesta


Intrarea in ring a celor doi luptatori

Click aici pentru a vedea meciul


Anthony Joshua spera sa isi ia revansa in fata lui Andy Ruiz Jr., cel care l-a facut KO in precedentul meci, disputat la New York. Ruiz a provocat una din cele mai mari surprize din ultimii 30 de ani, reusind sa castige centurile mondiale.

Revansa dorita de Joshua se va disputa in Arabia Saudita, acest meci fiind de altfel si main event-ul galei. Confruntarea va genera sute de milioane de dolari, incepand de la drepturile de transmisie, si ajungand la publicitate sau chiar pariuri. La cel din urma capitol, Joshua este dat favorit, cu o cota de 1,40, chiar daca a primit un KO de la adversarul sau in urma cu jumatate de an.

"Nu e cale sa las aceste centuri sa plece, o sa mor incercand sa dau tot ca sa obtin aceasta victorie", a spus Ruiz inaintea galei.

"Am fost si mi-am spus rugaciunile. Mi-a luat ceva timp pana sa-mi dau seama ce se va intampla cu adevarat sambata seara", a declarat Joshua.

Primele meciuri ale galei vor incepe de la ora 20:00, in direct la PRO X, in timp ce marele meci, Joshua vs Ruiz, va putea fi urmarit de la 00:45 pe PRO TV si live pe site-ul wwww.sport.ro.

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies