"Am cele mai rapide maini din lume! Sa vina Mayweather!" Amenintarea primita de supercampionul din box! Cine vrea sa-l faca KO

"Am cele mai rapide maini din lume! Sa vina Mayweather!" Amenintarea primita de supercampionul din box! Cine vrea sa-l faca KO

Mayweather a primit o noua provocare sa urce in ring.

"Sunt cel mai bun boxer si am cele mai rapide maini din lume, cu cea mai buna lovitura. Chiar cred ca mi-am castigat sansa sa ma lupt cu Mayweather.", a declarat Amir Khan dupa victoria cu Devon Alexander.

Amir Khan l-a invins la puncte, sambata, la Las Vegas, pe americanul Devon Alexander, intr-un meci la categoria semimijlocie.

Khan, in varsta de 28 de ani, a fost dat castigator de toti cei trei arbitri judecatori, 120-108, 119-109 si 118-110.

Aceasta intalnire nu a avut in joc niciun titlu si nicio centura, dar invingatorul ar putea fi urmatorul adversar al americanului Floyd Mayweather.

Amir Khan, vicecampion olimpic in 2004, a obtinut al 30-lea succes la profesionisti, in timp ce Devon Alexander a suferit a doua infrangere in 28 de meciuri.

Partida dintre cei doi ar fi trebuit sa aiba loc in decembrie 2013, atunci cand Alexander detinea centura IBF pierduta ulterior in fata lui Shawn Porter, dar Khan a renuntat incercand sa obtina o intalnire cu Mayweather.
 

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ar trebui să avem trenuri care merg cu 160 km/h, dar, în realitate, CFR nu poate înlocui o şină ruptă acum 4 ani
BRAT
Modifică setările cookies