NEBUNIE curata in NBA! Trei vedete si-au ales noile echipe! Gasol la Bulls, Lebron la Cavaliers, Carmelo a semnat pe 120mil

NEBUNIE curata in NBA! Trei vedete si-au ales noile echipe! Gasol la Bulls, Lebron la Cavaliers, Carmelo a semnat pe 120mil

Carmelo Anthony va deveni cel mai bine platit jucator din istoria NBA-ului!

LA Lakers este marea invinsa in aceasta vara - echipa lui Kobe Bryant a dorit sa puna mana pe LeBron James si Carmelo Anthony si sa-l pastreze pe Pau Gasol. Toti au ajuns insa la alte echipe! Primul care a confirmat a fost LeBron, cel care se intoarce la Cleveland Cavaliers dupa 4 ani la Miami Heat. A venit randul lui Pau Gasol, cel care a decis sa mearga la Chicago Bulls dupa 7 sezoane petrecute la Lakers!

29 de milioane de dolari i-a oferit Lakers pe 3 ani lui Gasol incercand sa-l convinga sa ramana, insa Bulls a pornit negocierile de la 10 milioane de dolari anual si l-au convins.


Totusi, cei de la Chicago nu au reusit sa-l convinga pe Carmelo Anthony. Acesta a ales sa ramana la New York Knicks, urmand sa semneze un contract record in istoria NBA - el va primi 120 de milioane de dolari in urmatorii 5 ani!

 

VIDEO PROTVPLUS.RO

„Aerul era irespirabil, am crezut că murim cu uşile închise”. Mărturia unei românce din Atena, devastată de incendii
BRAT
Modifică setările cookies