GALERIE FOTO Cea mai hot atletă din lume, surpriză de milioane pentru fani. S-a pozat în rochie spectaculos de sexy chiar de ziua ei

Alica Schmidt Instagram Atletism Celebra atleta a Germaniei, Alica Schmidt, a revenit la antrenamnte! A lasat izolarea si acum trage tare sa fie in forma la Olimpiada | GALERIE FOTO
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 08 Noiembrie 2021, 22:06
Data actualizarii: Luni 08 Noiembrie 2021, 22:20

Atleta din Germania e considerată cea mai sexi sportivă din lume.

Specialistă a probei de 400 m, Alica Schmidt a devenit și o protagonistă a revistelor de modă datorită calităților sale fizice. Urmărită pe Instagram de 2,5 milioane de oameni, nemțoaica prezentă în lotul Germaniei la JO 2020, la ștafetă 4x400 m, a decis să le facă o surpriză fanilor săi, azi, chiar când a împlinit 23 de ani. 

Dacă de regulă sprintera postează fotografii de la antrenamente sau din timpul concursurilor, Alica Schmidt a decis să posteze două fotografii artistice. Îmbracată într-o rochiță albă care-i subliniază formele, nemțoaica a primit aproape 150.000 de aprecieri și a fost felicitată de 1.500 de urmăritori.

  • Celebra atleta a Germaniei, Alica Schmidt, a revenit la antrenamnte! A lasat izolarea si acum trage tare sa fie in forma la Olimpiada | GALERIE FOTO

Tabloidele germane nu au ratat momentul și i-au dedicat galerii foto care o înfățișează atât la pregătirile din Ovalul Magic, cât și în diferite ipostaze din viața de zi cu zi.

Alica Schmidt, legitimată în Berlin, dar plăcută și la Dortmund

Alica Schmidt a făcut parte în timpul anului 2020 din staff-ul echipei de fotbal Borussia Dortmund. Atleta a fost, pentru o scurtă perioadă, preparator fizic. 

Componentă a clubului SSC Berlin, Alica Schmidt e specialistă a probei de 400 m. Cel mai bun rezultat pe turul de pistă a fost stabilit la Braunschweig, în 2020, 52,21. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!