VIDEO DEMENTIAL! 'Sumudica' a prins contract in Anglia! Sprint de 50 de metri pentru o bucurie NEBUNA

Autor: Sport.ro
Joi 12 Ianuarie 2012, 09:48
VIDEO DEMENTIAL! 'Sumudica' a prins contract in Anglia! Sprint de 50 de metri pentru o bucurie NEBUNA

A trecut pe banca, insa a ramas acelasi! Englezii sunt incantati ca italianul teribil care le-a facut weekendurile NEBUNE s-a apucat de antrenorat!

Paolo Di Canio a preluat-o in vara pe Swindon Town, din liga a 4-a engleza, si are planuri mari la club. Vrea sa promoveze din primul an, apoi sa-i faca pe suporteri sa viseze: in 3 ani, echipa trebuie sa fie in Premier League, alaturi de United, Chelsea si Liverpool.

Pana atunci, Di Canio savureaza micile bucurii ale vietii. Victoriile din League Two il fac la fel de bucuros ca cele din marile meciuri pe care le-a jucat el in Anglia sau Italia.

La ultimul meci din 2011, Di Canio a tinut sa marcheze intr-un mod special golul care i-a adus victoria in prelungiri la Northampton. Dupa ce le-a facut semne disperate jucatorilor sa mearga in atac, italianul a explodat la gol! Nu i-a pasat ca si-a schimbat statutul si ca nu-si mai poate permite iesiri necontrolate si a sprintat 50 de metri pentru a se bucura alaturi de jucatori.

Membrii din comisiile federatiei engleze au zambit cand i-au judecat cazul, insa n-au putut sa-l ierte. Di Canio a primit amenda 500 de lire si va trebui sa urmareasca din tribuna meciul cu Rotherham de pe 14 ianuarie.

Noile reguli ce intră în vigoare de luni în București, din cauza numărului mare de îmbolnăviri
BRAT

Modifică setările cookies