"Te indragostesti de el, devine idolul tau. Am vrut sa fiu ca el, sa stiu tot ce stie si el" Dezvaluirile lui Villas Boas despre Mourinho

"Te indragostesti de el, devine idolul tau. Am vrut sa fiu ca el, sa stiu tot ce stie si el" Dezvaluirile lui Villas Boas despre Mourinho

Liber de contract, dupa ce s-a despartit de Zenit, fiind inlocuit de Mircea Lucescu, Andre Villas Boas vorbeste despre relatia pe care a avut-o cu Jose Mourinho.

Cei doi au crescut impreuna sub aripa lui Sir Bobby Robson, au ajuns sa lucreze impreuna, dar apoi lucrurile s-au rupt. Villas Boas a impresionat la Porto, dar experientele de la Chelsea, Tottenham si Zenit nu au fost prea fericite.

"Cei mai buni ani din viata mea au fost in perioada de formare alaturi de Jose Mourinho. Am putut sa invat multe lucruri. Sa lucrezi cu el inseamna sa te duci la un alt nivel"

"Te indragostesti de el, devine idolul tau. Am vrut sa fiu ca el, sa stiu tot ce stie si el, sa absorb toata informatia d ela el. Apoi cand ajungi sa pici de partea cealalta a lui Jose Mourinho, lucrurile se schimba. Are o abilitate fascinanta sa scoata tot ce e mai bun din tine, ceea ce ar putea veni la pachet cu lucruri bune sau rele pentru anumit oameni"

"In cazul meu? Dupa ce am ajuns sa ne contrazicem eu am decis sa ma fac antrenor principal", a povestit Andre Villas Boas intr-un discurs oferit la conferinta Aspire4sport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Noi criterii de carantinare a localităților. Carantina încetează când rata scade sub 3 la mie
BRAT
Modifică setările cookies