Cristiano Ronaldo elma aveiro Manchester United Anglia

Sora lui Cristiano Ronaldo, cel mai mare susținător al fotbalistului. Reacția dură a Elmei Aveiro după ce portughezul a fost iar rezervă

Cristiano Ronaldo (37 de ani) a fost din nou în centrul atenției, de această dată la meciul Manchester United - Tottenham 2-0, în ciuda faptului că a fost rezervă neutilizată.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 20 Octombrie 2022, 19:26
Data actualizarii: Joi 20 Octombrie 2022, 19:43

În etapa a zecea din Premier League, Manchester United a obținut o victorie importantă împotriva lui Tottenham, 2-0, grație golurilor reușite de Fred (29 ani) și Bruno Fernandes (28 ani), în minutele 47 și 69. 

Cristiano Ronaldo a fost, din nou, rezervă neutilizată, fapt care nu i-a convenit starului portughez. Văzând că antrenorul lui Manchester United nu are de gând să-l introducă în teren, Cristiano Ronaldo s-a îndreptat către vestiare în minutul 89. 

Sora lui Cristiano Ronaldo a sărit în apărarea fotbalistului

Elma Aveiro a comentat situația în care se află fratele său, dezvăluind că oficialii de pe Old Trafford îl tratează cu lipsăde respect pe sportiv.

"Marele meu erou și dragostea vieții mele, voi fi alături de tine până la moarte. Legea compensației există. Foarte multă lipsă de respect. Dumnezeu nu doarme!", a scris femeia pe contul de Instagram. 

Erik ten Hag, despre gestul lui Cristiano Ronaldo

După meci, antrenorul olandez a vorbit despre victorie și nu a vrut să ofere prea multe detalii pe marginea acestui subiect, dar a dezvăluit că va avea o discuție cu Ronaldo în cursul zilei de joi.

"A fost aici, l-am văzut, dar nu am vorbit cu el. Nu am dat atenție acestui lucru, mă voi ocupa de asta mâine. Vreau să mă focusez pe echipă", a spus Erik ten Hag, citat de Sky Sports.

Modifică setările cookies