panduru Jack Grealish Anglia

S-a dezlănțuit Panduru! Fotbalistul pe care îl face praf: "E un jucător care dă două goluri pe an"

Panduru, enervat de ce banii care s-au plătit pe mijlocaș și de puținele realizări ale jucătorului care ar trebui să facă diferența. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 07 Aprilie 2022, 10:52
Data actualizarii: Joi 07 Aprilie 2022, 10:58
  • City a învins-o pe Atletico Madrid, scor 1-0, în turul sferturilor din Champions League.
  • Jack Grealish a intrat în repriza a doua, în minutul 68, în locul lui Gundogan. 

Basarab Panduru mizează pe ironii în privința unei vedete din Premier League. City le-a plătit celor de la Aston Villa 117 milioane de euro, iar Pep Guardiola are mare încredere în fotbalistul care poate juca și în bandă, și în centrul compartimentului median.

Fost mijlocaș de clasă la Steaua și Benfica Lisabona, Basarab Panduru a fost ultima dată antrenor secund la Universitatea Craiova, dar a revenit de curând în fotoliul de analist la Orange Sport. 

Pandi a apelat la ironii când i-a venit rândul să-l portretizeze pe internaționalul englez. "E bătaie de joc", a spus reșițeanul, component al naționalei României la Campionatul Mondial din Statele Unite. 

„Îl aduci pe «Prima donna» ca să leșine doamnele prin tribune. L-a ajutat să facă niște contracte. Nu poți să dai 120 de milioane de euro. E bătaie de joc, arunci cu banii pe geam, în loc să aduci un atacant. Nu aveai nevoie de el, ai fotbaliști acolo, pe Foden, Bernardo Silva, Sterling.

Nu există așa ceva. E jucător care dă două goluri într-un an, nu face nimic. El are treabă cu freza, își lasă jambierele să i se vadă gambele. Se uită mereu în camera, să vadă lumea cum arată”, a comentat Basarab Panduru, la Orange Sport.

  • 80 milioane de euro e cota lui Jack Grealish
  • Un gol în 20 de partide pentru naționala Angliei a înscris jucătorul în vârstă de 26 de ani
Modifică setările cookies