REVOLUTIA lui Ferguson a inceput! Oferta COLOSALA pentru un super mijlocas din Portugalia! Pe cine mai vrea sa aduca din iarna:

Autor: Sport.ro
Vineri 28 Octombrie 2011, 14:32
REVOLUTIA lui Ferguson a inceput! Oferta COLOSALA pentru un super mijlocas din Portugalia! Pe cine mai vrea sa aduca din iarna:

"O sa ma revansez in retur!" le-a promis Sir Alex Ferguson fanilor dupa umilinta de pe Old Trafford cu rivalii de la City. In ianuarie, managerul campionilor pregateste cateva transferuri pe posturile deficitare. Un mijlocas ofensiv vine sigur.

Manchester United e gata sa-i achite clauza de reziliere lui Niclas Gaitan de la Benfica. Mijlocasul lansat de Boca Juniors are 23 de ani si e considerat una din revelatiile sezonului in Portugalia. Ferguson l-a remarcat in meciul direct din Champions League, abele echipe fiind in aceeasi grupa cu Otelul si Basel. Gaitan a inceput ca mijlocas stanga, insa a dat randament exceptional ca mijlocas ofensiv. Benfica i-a fixat o clauza de 45 de milioane de euro, suma acceptata de englezi. 2,3 milioane de euro pe sezon ar fi salariul lui Gaitan la United.

Ferguson il vrea si pe Sneijder, insa Inter nu i-a dat drumul pana acum. Din Italia se zvoneste ca Moratti l-ar lasa pe olandez la United daca va reusi sa il transfere de Hazard de la Lille. Javi Martinez de la Bilbao si Lucas Biglia mai sunt urmariti de Ferguson, potrivit Daily Mail.

Noile măsuri impuse de Armată la Spitalul din Suceava. Doctorii demisionari, convinși să se întoarcă
BRAT