Reactie de ultima ora din partea gigantilor din Manchester dupa ce pustii de 100 de milioane Foden si Greenwood au fost dati afara de la nationala! City si United sustin excluderea din lot

Phil Foden Greenwood Anglia Reactie de ultima ora din partea gigantilor din Manchester dupa ce pustii de 100 de milioane Foden si Greenwood au fost dati afara de la nationala! City si United sustin excluderea din lot
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 07 Septembrie 2020, 17:13
Data actualizarii: Luni 07 Septembrie 2020, 17:18

Phil Foden (20 de ani) si Mason Greenwood (18 ani) au petrecut cu femei in camera de hotel imediat dupa partida cu Islanda, castigata de britanici in deplasare cu 1-0.

Imediat dupa ce au ajuns in presa imaginile cu cei doi, antrenorul Gareth Southgate a luat decizia de a-i trimite acasa.

"Cei doi baieti sunt pusi intr-o postura in care vor fi aspru criticati. Au inteles ca au gresit", a spus selectionerul englez.

De asemenea si cele doua cluburi din Manchester au tinut sa-si faca publica pozitia lor fata de decizia selectionerului.

Manchester City: "E clar ca actiunile lui Phil au fost necorespunzatoare. Clubul nostru sustine decizia Federatiei cu privire la acest incident, iar oficialii nostri deja au luat legatura cu Phil pentru reintoarcerea lui in Anglia cat mai curand."

Manchester United: "Suntem dezamagiti de actiunile lui Mason Greenwood in legatura cu aceasta situatie".

Greenwood si Foden sunt out pentru deplasarea din Danemarca, de maine seara. Danemarca - Anglia va fi arbitrata de Istvan Kovacs.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!