Rastunare de situatie in cazul lui Schweinsteiger! Mourinho l-a inclus in lotul pentru Premier League pentru acest sezon

Rastunare de situatie in cazul lui Schweinsteiger! Mourinho l-a inclus in lotul pentru Premier League pentru acest sezon

Bastian Schweinsteiger primeste o veste buna, dupa ce a fost trimis de Mourinho sa se antreneze cu echipa a doua. 

Fostul campion mondial cu Germania a fost prima victima a lui Jose Mourinho la Manchester United. Imediat cum a preluat sefia pe Old Trafford, Mourinho l-a anuntat pe Bastian Schweinsteiger sa isi caute echipa si l-a trimis la echipa a doua.

Portughezul a anuntat ca mijlocasul german nu face parte din planurile sale, dar Schweinsteiger nu s-a grabit sa-si gaseasca echipa noua. A anuntat ca va ramane la Manchester United pana la finalul contractului sau, chiar daca nu va juca. Acum, Mourinho pare ca da inapoi si a decis sa-l includa pe Bastian Schweinsteiger in lotul pentru Premier League.

Imediat dupa ultima zi de transferuri, englezii anunta lotul de jucatori pe care bazeaza in timpul sezonului, la fel ca in cupele europene. Ramane de vazut daca Mourinho il va si folosi. United a trecut 25 de jucatori pe lista, dar Mourinho a anuntat ca el se bazeaza pe 23 de jucatori in timpul unui sezon.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Valul de căldură extremă afectează circulația pe șosele și pe căi ferate. Cum vor circula trenurile
BRAT
Modifică setările cookies