Arsenal Aliko Dangote Anglia

Oferta de ultima ora pentru Arsenal. Cel mai BOGAT om din Africa vrea sa cumpere clubul londonez. Ce avere are

Dupa Chelsea si Manchester City, un alt club din Anglia ar putea sa devina miliardar! 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 05 Mai 2015, 12:23
Data actualizarii: Marti 05 Mai 2015, 12:24

Cel mai bogat om din Africa anunta ca vrea sa cumpere Arsenal! Nigerianul Aliko Dangote are o avere de 16 miliarde de dolari si nu se afla la prima incercare a de a prelua clubul din Londra. In prezent, Arsenal e impartita intre mai multi actionari. Americanul Stan Kroenke are 67% din actiuni, in timp ce rusul Alisher Usmanov si Farhad Moshiri controleaza 30% din actiuni prin intermediul societatii Red & White Sec Ltd.

Dangote a mai fost refuzat de actionari in 2010. Acum acesta revine cu o noua oferta. "Sper ca voi nimeri pretul potrivit si voi reusi sa cumpar echipa. Nu vrea sa platesc un pret ridicol si un pret irezistibil pentru actualii proprietari. Am o strategie clara. Am investitii in valoare de 16 miliarde de dolari programate pentru urmatorii ani. Vreau ca Arsenal sa faca parte din aceste investitii", a declarat Aliko Dangote, potrivit Bloomberg.

Miliardarul Aliko Dangote nu e fanul lui Wenger. "Echipa are nevoie de un nou stil. Jucatorii au nevoie de o directie noua", a spus miliardarul.

Arsenal e cea mai urmarita echipa din Nigeria, tara cu cea mai mare populatie din Africa, scrie Bloomberg.

Modifică setările cookies