Anglia

Noul selectioner al Angliei vrea sa schimbe radical Premier League. Hotararea care ar putea revolutiona campionatul englez

Sam Allardyce, noul antrenor al selectionatei Angliei spune ca lipsa vacantei de iarna din prima liga engleza influenteaza negativ performantele nationalei.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 25 Iulie 2016, 15:17
Data actualizarii: Luni 25 Iulie 2016, 15:45

Allardyce a vorbit pentru prima data de cand a fost numit selectioner si a declarat ca aceasta este cea mai mare provocare din cariera lui: "Aceasta este cea mai mare provocare din cariera mea si sper sa am reusite cel putin la fel de mari ca pana acum".

In cadrul aceleiasi conferinte de presa, Allardyce a refuzat sa confirme ca Wayne Rooney va ramane capitanul echipei si l-a numit oficial pe Sammy Lee secundul sau.

Selectionerul insista de ani buni ca refuzul Ligii de a introduce vacanta de iarna este in detrimentul echipei nationale. Fiind intrebat care este motivul din care echipa Angliei are performante atat de slabe, acesta a raspuns: "Lipsa vacantei de iarna. Spun lucrul asta de mai bine de 10 ani. Presiunea pusa pe jucatori este enorma".

El a mai adaugat ca, in aceste conditii, lunile Ianuarie si Februarie sunt pentru jucatori foarte dificile.

Anglia a dezamagit la ultimul turneu final la care a participat, fiind eliminata de Islanda in optimi, la Campionatul European din Franta.

CITESTE SI

Modifică setările cookies